Smučanje

 

Smučišče Gače, je primerno za vse smučarje - od začetnikov do tekmovalcev. Za vse ponuja odlično smuko ter prečudovit razgled preko Dolenjske ter Bele krajine vse do Triglava. Na smučišču ne manjka niti čudovitih tekaških in sankaških prog - veliki, raznoliki tereni pa so primerni tudi za carving smučanje.

Smučišče ima na 2800 metrov dolgi progi možnost za superveleslalom z višinsko razliko 550 metrov ter izredno dobre pogoje za razvoj nočne smuke. Smučišče ima trosedežnico in 5 vlečnic z zmogljivostjo 5400 smučarjev na uro.

Na samem smučišču vam v izposojevalnici nudimo vso smučarsko in drugo snežno opremo za varno in udobno smuko. V izposojevalnici vam nudimo tudi hitri smučarski servis.

V "Izposojevalnici GAČE", ki se nahaja neposredno ob progi, vas pričakuje velik izbor smuči, desk in vse ostale smučarske opreme. Tudi smučarske šole in tečaje najdete tam v enaki izvedbi. Glede na zahteve izposojevalnica tako za vas oblikuje optimalen paket na kraju samem. Z sodelovanjem najboljših smučarskih znamk vam nudimo kvalitetno in varno smučanje.

Na smučišču Gače se gostinstvo odvija na dveh lokacijah. V Koči Gače se boste pogreli ob toplem kaminu, mi pa vam bomo postregli vse od palačink do golaža. Višje od Koče Gače na sončni terasi Bifeja Gače, pa bam bomo ob lepih dnevih točili zimske koktejle, pekli burgerje in spuščali višinske evergreene.

:
The diverse landscape of the Bela krajina region is framed by the Gorjanci mountain chain and the Kočevski Rog plateau. There are excellent family cycle routes to choose from but there is also no shortage of more demanding trails for more daring cyclists. 15 marked biking trails are very diverse in terms of terrain and level of difficulty.
Read more 
The varied terrain is appropriate not only for cycling but also for hiking throughout the year. 25 marked hiking trails are awaiting you in Bela krajina. You can hike along the Kolpa river or turn uphill towards the summits of Mirna gora, Krašnji vrh, or Smuk to fully appreciate the wonderful view of the area.
Read more 
A number of sports events, recreational or competitive in character, take place throughout the year. You are welcome to attend any of them.
Read more 
SmučanjeSmučarski center Gače leži v neokrnjeni naravi v bližini Novega mesta in Semiča ter se razprostira na območju Dolenjske, Bele krajine in Suhe krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka Dolenjcev in Belokranjcev.
Read more 
Previous
Next

Interactive map of all providers

  • CAMPING
  • CYCLING
  • RESTAURANT
  • SLEEPING
  • TOURIST FARM
  • TRAILER CAMP
  • HOTEL
  • RESIDENTIAL CENTRE

Did you know?

Upcoming events

No content found