Izletniška kmetija Butala

Kmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).

Location:
v vasi Petrova vas ob glavni cesti Črnomelj - Dolenjske Toplice.
Ponudba prehrane:
jedi po prednaročilu, možnost malice, kosila in večerje za družbe po naročilu
Specialty of the house:
sveža pečenka (odojček ali jagenjček na ražnju) in suhomesnati proizvodi
Bar and restaurant seats:
60
Facilities for disabled guests:
DA
Languages spoken:
slovenski, hrvaški, angleški
Internet:
ne
Car parking:
DA
Pets:
niso dovoljeni
Additional Services:
suhomesnati izdelki in ostale jedi so narejeni iz lastnih živali, ki se jih redi na kmetiji. Registrirana je tudi klavnica za male živali in predelavo mesa.

Payment methods:

  • Gotovina
Excursion Farm MatkovičYou are welcome at the Tourist Farm Matkovič located where the edges of the Gorjanci mountain range meet with the beautiful Kolpa river, in the immediate vicinity of the regional road connecting Novo mesto and Metlika.
Read more 
Wine Cellar and Excurstion Farm ŠukljeBela krajina is known for its superb culinary offer and the tourist farm Šuklje is no exception, serving premium quality wines and dishes of the same quality. Our guests are offered only the best selection of everything produced on our farm. You can delight in our home-grown meat, mushrooms from the nearby forest, vegetables from the mother’s garden, and a selection of excellent cured meat. You can expect the scent of freshly-baked bread and belokranjska pogača flatbread to spread from the kitchen as well. Guests can enjoy spit-roasted lamb and suckling pig, characteristic of Bela krajina, as well as dishes prepared under the bell.
Read more 
Izletniška kmetija ButalaKmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).
Read more 
Previous
Next

Interactive map of all providers

  • CAMPING
  • CYCLING
  • RESTAURANT
  • SLEEPING
  • TOURIST FARM
  • TRAILER CAMP
  • HOTEL
  • RESIDENTIAL CENTRE

Did you know?

Upcoming events

No content found