Smučanje

 

Smučišče Gače, je primerno za vse smučarje - od začetnikov do tekmovalcev. Za vse ponuja odlično smuko ter prečudovit razgled preko Dolenjske ter Bele krajine vse do Triglava. Na smučišču ne manjka niti čudovitih tekaških in sankaških prog - veliki, raznoliki tereni pa so primerni tudi za carving smučanje.

Smučišče ima na 2800 metrov dolgi progi možnost za superveleslalom z višinsko razliko 550 metrov ter izredno dobre pogoje za razvoj nočne smuke. Smučišče ima trosedežnico in 5 vlečnic z zmogljivostjo 5400 smučarjev na uro.

Na samem smučišču vam v izposojevalnici nudimo vso smučarsko in drugo snežno opremo za varno in udobno smuko. V izposojevalnici vam nudimo tudi hitri smučarski servis.

V "Izposojevalnici GAČE", ki se nahaja neposredno ob progi, vas pričakuje velik izbor smuči, desk in vse ostale smučarske opreme. Tudi smučarske šole in tečaje najdete tam v enaki izvedbi. Glede na zahteve izposojevalnica tako za vas oblikuje optimalen paket na kraju samem. Z sodelovanjem najboljših smučarskih znamk vam nudimo kvalitetno in varno smučanje.

Na smučišču Gače se gostinstvo odvija na dveh lokacijah. V Koči Gače se boste pogreli ob toplem kaminu, mi pa vam bomo postregli vse od palačink do golaža. Višje od Koče Gače na sončni terasi Bifeja Gače, pa bam bomo ob lepih dnevih točili zimske koktejle, pekli burgerje in spuščali višinske evergreene.

:
Razgibana pokrajina Bele krajine z obrobnimi Gorjanci in Kočevskim Rogom nudi odlične pogoje tako za družinsko kolesarjenje kot tudi za tiste, ki se radi preizkušate na bolj zahtevnih poteh. Urejenih in označenih je 15 kolesarskih poti, ki so si med seboj raznolike tako po terenu kot seveda tudi po zahtevnosti.
Preberite več 
Ne le za kolesarjenje, razgiban teren je nadvse primeren tudi za pohodništvo v vseh letnih časih. Pričakuje vas 25 urejenih in označenih pohodniških poti. Hodite lahko neposredno ob reki Kolpi, ali pa se odpravite na vršake Mirno goro, Krašnji vrh ali Smuk in uživate v čudovitem razgledu okolice.
Preberite več 
Skozi celotno leto poteka veliko športnih dogodkov rekreativnega ali tekmovalnega značaja. Vabljeni, da se udeležite katerega od njih.
Preberite več 
SmučanjeSmučarski center Gače leži v neokrnjeni naravi v bližini Novega mesta in Semiča ter se razprostira na območju Dolenjske, Bele krajine in Suhe krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka Dolenjcev in Belokranjcev.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?