Predavanje "Neverbalna komunikacija"

RIC Bela krajina v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina, enota Stratus, v sodelovanju z Romanom Šuštaršičem Kozanom, organizira ob torkih, 5., 12. in 19. decembra, vsakič ob 18. uri, še zadnji letošnji sklop motivacijskih in interaktivnih predavanj.

Kako se enostavneje spopasti z vsemi vsakodnevnimi izzivi, kako enostavneje komunicirati z ljudmi in razumeti njihovo pojavnost ter kako osvoboditi svoj um in podzavest ter se prepričati, da ste edina omejitev v vašem življenju le vi sami? V kolikor se udeležite predavanj, zagotavljamo, da boste v leto 2018 stopili z lažjim korakom.
 

Roman Šuštaršič Kozan, motivator in trener za osebnostni razvoj posameznika s svojim znanjem pomaga posameznikom in skupinam do boljših osebnih rezultatov. Tokrat bo predaval in delil svoje nasvete v sklopu treh tematik, in sicer »organizacija časa in dela«, »neverbalna komunikacija« in »(ne)vidna moč nezavednega uma«.

 

Na 1. predavanju, 5. decembra 2017, na temo »Organizacija časa in dela« bodo udeleženci izvedeli, kako si organizirati naloge, spoznali motilce časa in ugotovili, katere vrline potrebujejo za organizacijo časa in dela.

Na 2. predavanju, 12. decembra, na temo »Neverbalna komunikacija« bodo slušatelji spoznali razliko med pozitivno in negativno govorico telesa, kako iz sporočil telesa prepoznati laži in zavajanja, spoznali, kaj je mehki pogled in kako izostriti periferni vid in kako prebrati telo.

Na 3. predavanju, 19. decembra 2017, na temo »(Ne)vidna moč nezavednega uma« pa bodo obiskovalci izvedeli, katera je najmočnejša sila v našem telesu, kako misli vplivajo na kemično zgradbo celica, kaj so omejujoča prepričanja in katera od teh bodo posamezniku pomagala narediti preboj v letu 2018.

Vabljeni!