COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Zadnji avgustovski vikend lahko na Semiški ohceti podoživite ženitovanjske običaje v belokranjski narodni noši. Festival ljudskih plesov in običajev ter druge bogate vsebine ne bodo pustile ravnodušnega nobenega družinskega člana. Še več, vaše brbončice bodo uživale v pestrih okusih ŠtrudlFesta.

Prisrčno dobrodošli na 26. Semiški ohceti 27. – 29.8.2021 v trškem jedru Semiča.

Semiška ohcet je ena izmed treh tradicionalnih prireditev v Beli krajini. Namenjena je vsem generacijam. Temelji na ohranjanju kulturne dediščine, ljudskih običajev in ohcetnih prigod. Ob osrednjem dogajanju obiskovalcem nudimo številne spremljajoče dogodke: 6. festival ŠtrudlFest, aktivna kuhinja, različne animacije za naše najmlajše, razstave, ustvarjalne delavnice, tržnica domače obrti in kulinarike.

Zgibanka Semiške ohceti 2021

Program petek, 27. avgust

19.00 SEMIŠKA OHCET SKOZI ČAS
Povezovalka Kristina Sepaher
Trško jedro Semiča

20.00 VEČER RUMENEGA MUŠKATA, degustacija vin
Glasbeni duet Martina Mravinec & Marko Simčič
Društvo vinogradnikov Semič
Vinoteka Semič

Več na: KC Semič in KC Semič - TIC

"Spoštovani obiskovalci! Na dogodkih Kulturnega centra Semič bomo upoštevali veljavna navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Skladno s spremembami Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom se lahko javnih kulturnih prireditev udeležujejo le osebe s potrdilom o prebolelem covidu-19 (P), cepljenju (C) ali negativnem testu (T). Spoštovanje pogoja PCT je odgovornost obiskovalca. Dokazila niso potrebna za mlajše od 15 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki."

Štefanov trg 7, SI-8333 Semič

TIC Semič

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.