COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Odprta vrata 2022 - poziv in prijavni obrazec

Belo krajino skozi vse leto obiskujejo individualni gosti, katerim bomo s turističnim produktom »Odprta vrata Bele krajine« ponudili še boljšo izkušnjo oziroma doživetje v Beli krajini.

Že nekaj časa razmišljamo, da bi projekt podaljšali in izkušnjo odprtih vrat našim gostom omogočili tudi izven glavne sezone (julij in avgust). Zato smo se odločili, da v letu 2022 začnemo že z mesecem aprilom – v času velikonočnih praznikov in prvomajskih počitnic in nadaljujemo vse do konca leta.

Novost je tudi ta, da bomo odprta vrata bolj intenzivno oglaševali online, tiskane materiale pa bomo pripravili zgolj za glavno sezono.

Seveda za vas ni obvezno, da v projektu sodelujete od aprila do decembra, pač pa se po svojih zmožnostih in željah odločite za točne datume (april, maj, oktober, november, december) ali na tedenski bazi (junij, julij, avgust, september).

Če se vam porajajo kakršnakoli vprašanja, smo vam seveda na razpolago za vprašanja in pojasnitve.

Prosimo, da priloženi obrazec natančno izpolnite. Seveda se zavedamo, da je težko predvideti dejavnosti celotnega leta, zato vas bomo pred glavno sezono še enkrat kontaktirali, za zadaj pa bi prosili, da se odločite vsaj za odprta vrata v aprilu in maju.

Prosimo, da izpolnjen obrazec vrnete na e-pošto [email protected] do 20. v mesecu za naslednji mesec!

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje,

Ekipa destinacije Bela krajina

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.