COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Ponudba: Postavitev razstave vključuje aktivnega obiskovalca, ki preko doživljajskega vodenja prepozna pomembno vlogo domovine, svobode in kulture na prvem osvobojenem ozemlju. Obiskovalec se lahko preizkusi kot igralec v SNG ali udeleženec zasedanja SNOS, igra pastirske namizne igre ali interaktivne igre na zaslonu na dotik ter si ogleda izvirna dela Božidarja Jakca.

Cena: voden ogled 5 € odrasli, 4 € otroci, dijaki, študentje, upokojenci (v primeru nakupa 5 vstopnic 1 brezplačno)

Prihodnji termini

  • četrtek, 23.09.2021, 10:00 - 16:00
  • četrtek, 30.09.2021, 10:00 - 16:00

Kontakt

Ulica Otona Župančiča 1, SI 8340 Črnomelj

ZIK Črnomelj

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj je leta 1959 ustanovila Občina Črnomelj. Namen ustanovitve ZIK Črnomelj je pospeševanje razvoja izobraževanja odraslih, kinematografske in kulturniške dejavnosti. ZIK Črnomelj ima dve enoti, ZIK - enoto Ljudska univerza in ZIK - enoto Kulturni dom, ki nista samostojni v smislu pooblastil v pravnem prometu. Sedež zavoda je v stavbi Kulturnega doma Črnomelj, ki je kulturni spomenik državnega pomena, na Ulici Otona Župančiča 1 v Črnomlju.

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.