Hiša nasprot sonca

Hotel »Hiša nasprot sonca« se nahaja sredi neokrnjene narave v bližini Črnomlja le 200 metrov stran od starega mestnega jedra. Pred kratkim prenovljeno poslopje je bogato z zgodovino in je svoj čas služilo kot postojanka »Vojne krajine«, postavljeno na hribu nad Črnomljem omogoča čudovit razgled. bližnji gozd pa ponuja številne priložnosti za pohodništvo in stik z naravo. S svojim položajem v središču Bele krajine je iz našega hotela si mogoče le s kratko vožnjo ogledati vse znamenitosti, ki jih naša prelepa dežela ponuja. Le 15 min vožnje do reke Kolpe, bližina Krajinskega parka Lahinja in starega mestnega jedra, ter številnih ostalih znamenitosti Bel krajine bodo poskrbele, da vam pri nas ne bo nikoli dolgčas.

Poleg nastanitvenih zmogljivosti ponujamo v našem hotelu tudi najem prostora za seminarje, različna predavanja in delavnice, kot tudi organizacijo zabav za katere priskrbimo tako hrano kot pijačo, da bo vse ustrezalo vašim željam. Na voljo sta dva prostora, manjši v velikosti 70 m2, ki je primeren za manjše, zaključene družbe do okoli 30 oseb, in večji v velikosti 150 m2, kjer je dovolj prostora za zabavo do 80 oseb, oder in plesišče.

V poslopju hotela se nahaja tudi Jazz club Gero, kjer redno organiziramo koncerte različnih glasbenih zvrsti od jazz-a, rock'n'rolla-a do avtentičnih narodnih glasb različnih narodnosti sveta.

V »Hiši nasprot sonca« se že veselimo vaše družbe in upamo, da bo vaš obisk Bele krajine ostal vesel in nepozaben spomin, ki vas bo spremljal skozi življenje.

Lega:
V bližini starega mestnega jedra Črnomlja.
Nastanitev:
5 klimatiziranih sob in 1 apartma. Sobe imajo TV, WiFi in lastni WC.
Ponudba prehrane:
Zajtrk, drugi obroki po dogovoru.
Gostinska ponudba:
samopostrežni zajtrk z domačo hrano
Hišna specialiteta:
belokranjska pogača
Sedeži v lokalu:
80
Sedeži na terasi:
6
Prilagojeno invalidom:
NE
Dodatna ponudba:
možnost najema prostorov za razne prireditve in seminarje, catering,...
Internet:
DA
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
dovoljeni

Način plačila:

  • Gotovina
Počitniška rezidenca ANAPočitniška rezidenca ANA je namenjena vsem, ki želite preživeti aktivne počitnice v objemu narave. Nahaja se na začetku mirne, majhne vasice Boginja vas v Beli krajini na JV Slovenije, nedaleč od reke Kolpe in stoji na enem hektarju naše posesti.
Preberite več 
Fortunovi Turistična kmetija z apartmajem na KolpiMlinarska domačija, ki se ponaša s tristo let starim mlinom, vpisanim v register kulturne dediščine.
Preberite več 
Apartmaji MaleričApartmaji Malerič se nahajajo v idilični vasici Podlog ob reki Lahinji pri Dragatušu, oddaljeni le 1 km od regionalne ceste Črnomelj–Vinica. Poleg apartmajev vam nudijo tudi štiri dizajnerske »glamping« hiše z velikim eko bazenom.
Preberite več 
Kalska domačijaNaša domačija se nahaja sredi vasi Štrekljevec na severovzhodnem delu občine Semič. Orientirana je proti jugozahodu in zato ves dan obsijana s soncem. Pogled je odprt proti vrtu in vrtači, na cerkev Marijinega vnebovzetja ter na 120 let staro in še delujočo vaško šolo. V ozadju je moč videti Semič s Smukom in Semiško goro, posejano z vinogradi, zidanicami in gozdom.
Preberite več 
Kmečka hiša BahorSi želite sprostitve, miru in popolnega odklopa med griči Bele krajine? Kmečka hiša Bahor je edinstvena lesena hiša s 150-letno zgodovino, vzorno prenovljena in na čudovit način povezuje tradicionalen ter sodoben način bivanja. Fantastična nastanitev za družine in družbe, ki se bodo lahko poveselile v enkratni kleti, kjer vam lastniki po želji pripravijo prave kmečke pogostitve.
Preberite več 
Šport apartmaČe se iz Dolenjskih Toplic peljete naprej proti jugovzhodu in Beli krajini ter pri smerokazu Črmošnjice zavijete desno v hrib, pridete po 4 km vožnje skozi gozd v idilično malo naselje Gričice. In tam, čisto na robu, tik ob gozdu, le streljaj od smučišča Bela, stoji zadnja hiška v naselju, ki lahko za nekaj časa postane vaš prijetni dom. Pa ne le v smučarski sezoni – okolica hiše ponuja veliko možnosti za oddih in rekreacijo skozi vse leto.
Preberite več 
Hiša nasprot soncaV »Hiši nasprot sonca« so na voljo številne novo prenovljene in udobne sobe, kjer vam bo mirno podeželje zagotovilo neokrnjen spanec. V vseh sobah se nahaja tudi televizija in v ceno prenočitve je vključen tudi zajtrk ter brezplačna uporaba našega WI-FI sistema. Pri zajtrku poskušamo postreči naše goste z čim večjim številom domačih živil, kot so sveža bio zelenjava, domača jajca, doma narejene salame in špeh, sok iz domačih jabolk in grozdja…
Preberite več 
Depandansa pri BelokranjcuDepandansa se nahaja v samem centru Metlike poleg trgovskega centra, pošte, manjših prodajalen vseh vrst in le 200 m od starega mestnega jedra. V neposredni bližini se nahaja največja belokranjska vinska klet, kjer ponujajo velik izbor kakovostnih in vrhunskih vin.
Preberite več 
Počitniška hiša KOVAČNICA SREČEPočitniška hiša “Kovačnica sreče” se nahaja v največji belokranjski vasi Griblje. Vas leži na pragu Krajinskega parka Kolpa. Od Črnomlja je oddaljena 12km, od Metlike 10km. V bližini so kampi in kopališča ob reki Kolpi: Griblje, Krasinec in Podzemelj, nedaleč stran še Primostek, Pobrežje in Adlešiči – vse v radiju manjšem od 10km. Nedaleč stran je tudi športno letališče Prilozje, tam je tudi ribnik, kjer je možen ribolov.
Preberite več 
Apartmajska Hiša PapaHiša Papa se nahaja na obrobju vasice Učakovci v Krajinskem parku Kolpa. Staro domačijo so prenovili v udobno počitniško hiško, ki je primerna za manjše skupine, družine ali pare.
Preberite več 
Počitniška hiša Kolpa paradise 3 Vabimo vas v počitniško hišo Kolpa Paradise, v Beli Krajini, neposredno ob reki Kolpi, s privatno plažo in velikim vrtom z igrali. Primerno za udobne in sproščene družinske počitnice v neokrnjeni naravi.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?