Počitniška hiša KOVAČNICA SREČE

Več kot 100 let stara, vzorno obnovljena kovačnica, vam nudi udobno bivanje za 6 oseb. Primerna je za dopustovanje družin ali zaključenih družb.

V pritličju je opremljena kuhinja z jedilnico, kopalnica (tuš+WC+fen) in velika nadkrita terasa z večjim omizjem in odprto pečjo (žarom). V nadstropju pa se nahajajo 3 sobe (večja soba s tremi ležišči (2+1) z večjim nadkritim balkonom s pogledom na Kučar, soba z 2-ma ležiščema (1+1) in 1-posteljna soba) ter nočni WC.

Kajenje v prostorih ni dovoljeno.

Najem počitniške hiše je možen vse dni v letu, po predhodnem dogovoru - najmanj 2 dni prej.

Lega:
Počitniška hiša Kovačnica sreče se nahaja v največji belokranjski vasici Griblje, na pragu Krajinskega parka Kolpa.
Nastanitev:
1 apartma s 6 ležišči - sobe (1x1/3, 1x1/2 in 1x1/1); v v vročih poletnih dneh možnost postavitve skupnih ležišč na nadkritem balkonu - vhod na balkon iz sobe. V kopalnici (tuš, wc, umivalnik) so na razpolago brisače, fen in komplet prve pomoči. V skupnem prostoru se nahaja TV, v eni od sob pa je tudi sef. Zgornji prostori so klimatizirani.
Ponudba prehrane:
Ob prihodu brezplačna pogača in pijača dobrodošlice. Lastna priprava v popolnoma opremljeni kuhinji - umivalnik z toplo in hladno vodo, hladilnik z zamrzovalnim delom, štedilnik na elektriko s pečico, grelnik vode, palični mešalnik, komplet posodja, kuhinjske krpe, jedilni pribor za 12 oseb
Prilagojeno invalidom:
Objekt ni primeren za invalide z gibalnimi težavami, saj se vse sobe nahajajo v prvem nadstropju.
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški
Dodatna ponudba:
Po predhodnem dogovoru možna izvedba degustacije belokranjskih vin; Na veliki nadkriti terasi v pritličju stavbe - kot predprostor apartmaja, je velika miza za 12 oseb in odprta peč, kjer je možnost priprave jedi z žara. Pred apartmajem pa je zelenica primerna za sončenje in ostale otroške aktivnosti.Možnost igranja družabnih iger (pikado, monopoli, karte, mikado, pobarvanke za otroke). 80m od objekta se nahaja asfaltirano vaško igrišče z otroškimi igrali.
Internet:
brezplačni internet, wi-fi v vseh prostorih
Izposoja koles:
Ob 3 nočitvah je izposoja koles brezplačna. Na voljo imajo 3 kolesa (2x moško in 1x žensko).
Parkirišče:
Pred apartmajem, pod nadstreškom, sta 2 parkirni mesti za 2 osebna avtomobila.
Hišni ljubljenčki:
niso dovoljeni

Način plačila:

  • Gotovina
Počitniška rezidenca ANAPočitniška rezidenca ANA je namenjena vsem, ki želite preživeti aktivne počitnice v objemu narave. Nahaja se na začetku mirne, majhne vasice Boginja vas v Beli krajini na JV Slovenije, nedaleč od reke Kolpe in stoji na enem hektarju naše posesti.
Preberite več 
Fortunovi Turistična kmetija z apartmajem na KolpiMlinarska domačija, ki se ponaša s tristo let starim mlinom, vpisanim v register kulturne dediščine.
Preberite več 
Apartmaji MaleričApartmaji Malerič se nahajajo v idilični vasici Podlog ob reki Lahinji pri Dragatušu, oddaljeni le 1 km od regionalne ceste Črnomelj–Vinica. Poleg apartmajev vam nudijo tudi štiri dizajnerske »glamping« hiše z velikim eko bazenom.
Preberite več 
Kalska domačijaNaša domačija se nahaja sredi vasi Štrekljevec na severovzhodnem delu občine Semič. Orientirana je proti jugozahodu in zato ves dan obsijana s soncem. Pogled je odprt proti vrtu in vrtači, na cerkev Marijinega vnebovzetja ter na 120 let staro in še delujočo vaško šolo. V ozadju je moč videti Semič s Smukom in Semiško goro, posejano z vinogradi, zidanicami in gozdom.
Preberite več 
Kmečka hiša BahorSi želite sprostitve, miru in popolnega odklopa med griči Bele krajine? Kmečka hiša Bahor je edinstvena lesena hiša s 150-letno zgodovino, vzorno prenovljena in na čudovit način povezuje tradicionalen ter sodoben način bivanja. Fantastična nastanitev za družine in družbe, ki se bodo lahko poveselile v enkratni kleti, kjer vam lastniki po želji pripravijo prave kmečke pogostitve.
Preberite več 
Šport apartmaČe se iz Dolenjskih Toplic peljete naprej proti jugovzhodu in Beli krajini ter pri smerokazu Črmošnjice zavijete desno v hrib, pridete po 4 km vožnje skozi gozd v idilično malo naselje Gričice. In tam, čisto na robu, tik ob gozdu, le streljaj od smučišča Bela, stoji zadnja hiška v naselju, ki lahko za nekaj časa postane vaš prijetni dom. Pa ne le v smučarski sezoni – okolica hiše ponuja veliko možnosti za oddih in rekreacijo skozi vse leto.
Preberite več 
Hiša nasprot soncaV »Hiši nasprot sonca« so na voljo številne novo prenovljene in udobne sobe, kjer vam bo mirno podeželje zagotovilo neokrnjen spanec. V vseh sobah se nahaja tudi televizija in v ceno prenočitve je vključen tudi zajtrk ter brezplačna uporaba našega WI-FI sistema. Pri zajtrku poskušamo postreči naše goste z čim večjim številom domačih živil, kot so sveža bio zelenjava, domača jajca, doma narejene salame in špeh, sok iz domačih jabolk in grozdja…
Preberite več 
Depandansa pri BelokranjcuDepandansa se nahaja v samem centru Metlike poleg trgovskega centra, pošte, manjših prodajalen vseh vrst in le 200 m od starega mestnega jedra. V neposredni bližini se nahaja največja belokranjska vinska klet, kjer ponujajo velik izbor kakovostnih in vrhunskih vin.
Preberite več 
Počitniška hiša KOVAČNICA SREČEPočitniška hiša “Kovačnica sreče” se nahaja v največji belokranjski vasi Griblje. Vas leži na pragu Krajinskega parka Kolpa. Od Črnomlja je oddaljena 12km, od Metlike 10km. V bližini so kampi in kopališča ob reki Kolpi: Griblje, Krasinec in Podzemelj, nedaleč stran še Primostek, Pobrežje in Adlešiči – vse v radiju manjšem od 10km. Nedaleč stran je tudi športno letališče Prilozje, tam je tudi ribnik, kjer je možen ribolov.
Preberite več 
Apartmajska Hiša PapaHiša Papa se nahaja na obrobju vasice Učakovci v Krajinskem parku Kolpa. Staro domačijo so prenovili v udobno počitniško hiško, ki je primerna za manjše skupine, družine ali pare.
Preberite več 
Počitniška hiša Kolpa paradise 3 Vabimo vas v počitniško hišo Kolpa Paradise, v Beli Krajini, neposredno ob reki Kolpi, s privatno plažo in velikim vrtom z igrali. Primerno za udobne in sproščene družinske počitnice v neokrnjeni naravi.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?