CŠOD - Dom Radenci

V prelepem okolju, neposredno ob reki Kolpi, leži sredi travnikov, njiv in gozdov vasica Radenci, v kateri je tudi CŠOD. Center se nahaja na območju Krajinskega parka Kolpa v zaščitenem območju naravne in kulturne dediščine.

Življenje ob mejni reki Kolpi prinaša v to okolje določene posebnosti in značilnosti. Belokranjska narodna noša, glasba in običaji so del mešanja različnih kultur ob meji, spoznamo pa tudi značilne belokranjske plese, belokranjsko pogačo, kdaj pride v deželo Zeleni Jurij, kako nastajajo belokranjske pisanice …

Kolpa nudi veliko možnosti za vodne športe, zato njeno bližino izkoristimo za vožnjo s kajaki in kanuji.

Do prelepega kraja se lahko pripeljete iz Kočevja in v Starem Trgu zavijete proti Radencem. Če prihajate iz Črnomlja, se po približno 12 km ustavite na križišču in zavijete proti Vinici. Po enem kilometru vožnje zavijete desno proti Radencem in se spustite v dolino Kolpe.

Pridružite se najboljši učilnici na svetu – naravi.

Lega:
v idilični vasi Radenci, blizu Starega trga ob Kolpi in v neposredni bližini reke Kolpe
Nastanitev:
55 ležišč (dvoposteljne in šestposteljne sobe s pogradi) in 3 apartmaji
Ponudba prehrane:
nočitev z zajtrkom, če je gostov vsaj 20 tudi polpenzion in polni penzion
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški
Dodatna ponudba:
najem prostorov za delavnice in predavanja, večnamensko športno igrišče, plezalna stena...
Internet:
DA
Izposoja koles:
DA
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
niso dovoljeni

Način plačila:

  • Gotovina
TIC MC BITTuristično izobraževalni center MC Bit se nahaja blizu starega mestnega jedra Črnomlja in nudi nočitvene kapacitete ter seminarske prostore za večje število oseb.
Preberite več 
CŠOD Dom RadenciV prelepem okolju, neposredno ob reki Kolpi, leži sredi travnikov, njiv in gozdov vasica Radenci, v kateri je tudi CŠOD. Center se nahaja na območju Krajinskega parka Kolpa v zaščitenem območju naravne in kulturne dediščine.
Preberite več 
Planinski dom Mirna GoraPlaninski dom stoji malo pod vrhom Mirne gore na jugovzhodnem območju Kočevskega Roga in v neposredni bližini cerkvice sv. Frančiška, ki je zaznamovala ime tega najvišjega vrha Bele krajine. Povzpnite se na razgledni stolp in odkrijte zgodbe o zmaju!
Preberite več 
CŠOD Dom LipaDom CŠOD Lipa se nahaja v vasici Črmošnjice, ki leži v hribovitem in gozdnatem delu Bele krajine ob vznožju Kočevskega roga. Odlikuje ga izjemna povezanost z naravo, saj je v bližini veliko naravnih znamenitosti in možnosti za rekreativno aktivnost.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?