Gostilna in sobe Samarin

Smo idilična Belokranjska gostilna, kjer smo na novo uredili prenočišča. Urejali smo jih z veseljem in jim poskušali vdahniti dušo. Detajlom smo namenili veliko pozornosti z namenom, da se boste pri nas počutili domače, kot doma. Nahajamo se na obrobju majhnega mesta Črnomelj, kjer nas obdajajo zeleni travniki, reki Dobličica in Lahinja ter okoliški vinorodni griči. Pri nas se za vsakega nekaj najde. Bodisi, da ste na poslovni poti ali na počitnicah. V bližini je reka Kolpa, kjer se lahko poleti kopate, blizu je jahalni resort, kolesarske in pohodniške poti, ribnik namenjen ribolovu, bližnje zidanice z degustacijami,...

Od leta 1980, ko smo gostilno odprli, je na voljo vsem lačnim in žejnim, vsak dan, tudi nedelje in praznike že od 7-ih zjutraj, tako, da vam postrežemo tudi z dopoldansko malico.
Znani pa smo predvsem po vsakodnevno sveže pečeni pečenki – odojčku in jagenjčku ter Leskovačkemu žaru – pravi žar na oglje.
Da pa se za vsakega nekaj najde, nudimo tudi razne juhe, testenine, pice, zrezke, ribje jedi, solate in sladice.
Gostilna SAMARIN je znana po izredni gostoljubnosti in hitri postrežbi ter izredno okusni hrani in dobremu vinu.

Dobrodošli.

Odprto NON STOP od 7.00 do 23.00

Lega:
Nahaja se na obrobju mesta Črnomelj, obdana z zelenimi travniki, reki Dobličici in Lahinji ter okoliškimi vinorodnimi griči.
Nastanitev:
6 sob s skupno 20 ležišči.
Ponudba prehrane:
V gostišču je samopostrežni zajtrk.
Gostinska ponudba:
restavracija: malice, a la carte, samopostrežni zajtrk, vegi meniji, catering na terenu
Hišna specialiteta:
jagenjček in odojček, jedi iz pravega žara na oglje
Sedeži v lokalu:
130
Sedeži na terasi:
45
Prilagojeno invalidom:
da, z dostopom invalidnih gostov v restavracijo
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, srbski, angleški, nemški
Dodatna ponudba:
ločen prostor za sestanke in pogostitve, možnost tiskanja, fotokopiranja, posebna Bussines soba z delovnim kotičkom
Internet:
free wi-fi v celotni nastanitvi in restavraciji
Izposoja koles:
da
Parkirišče:
parkiranje neposredno ob objektu, možnost parkiranja avtobusa, varovano parkirišče
Hišni ljubljenčki:
dovoljeni po predhodnem dogovoru
Ugodnosti:
otrok do 6 let spi brezplačno, od 6 do 11,9 leta -50% popusta, večdnevni popusti, ob prihod brezplačna pijača dobrodošlice, v sobi čaka gosta dobrodošlica

Način plačila:

 • Gotovina
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
Gostilna MűllerGostilna s tradicijo deluje že od leta 1965. Ime Gostilna Műller ali mogoče bolj poznano domače ime "Pri Bariču" se je obdržalo vse do danes. Ponujajo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, pa tudi bogato izbiro lokalnih vin. V prijetnem ambientu, zavidljivi gostoljubnosti, strokovno usposobljeni in prijazni postrežbi vas bo presenetila tudi okusnost pripravljenih jedi. Ena izmed njihovih največjih posebnosti so prav gotovo vsakodnevno sveži doma pečeni dišeči kruhki in pogače.
Preberite več 
Madronič PrelesjeV družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.
Preberite več 
Gostilna in sobe SamarinNahajamo se na obrobju majhnega mesta Črnomelj, kjer nas obdajajo zeleni travniki, reki Dobličica in Lahinja ter okoliški vinorodni griči.
Preberite več 
Grad VinicaGrad Vinica je brez dvoma eden izmed najlepših gradov na Dolenjskem in v Beli krajini.
Preberite več 
Gostilna in prenočišča LaternaLe slab kilometer pred Vinico vam odpira vrata gostilna Laterna, kjer vas čaka kvalitetna postrežba, prijetne ambient in domača belokranjska hrana. V naši gostilni postrežemo tudi avtobus gostov (do 60 oseb) s pristno belokranjsko hrano! Našim gostom pripravimo domače belokranjske jedi, jagenčke, odojke, jedi iz divjačine ali izpod peke. Poznani smo po domačem kruhu, dobrih domačih juhicah z domačimi testeninami in jabolčnem zavitku.
Preberite več 
Gostilna in prenočišča Badovinac PeterSkozi stoletja poznano gostišče je prvi prijazni belokranjski pozdrav popotnikom na sončni strani Gorjancev. Družinsko vodena gostilna, kjer gre izročilo pristnega gostoljubja iz roda v rod, je med gosti cenjena predvsem zaradi dobre domače hrane. V sezonskem času radi postrežejo z belokranjskim jagenjčkom ali odojkom, spečenim na žaru.
Preberite več 
Gostišče KapušinDobre gostilne so od nekdaj ponos družine, kraja, vasi, mesta in države. Tako smo lahko Belokranjci ponosni na Kapušinovo gostišče na Krasincu. Ta se je zelo uveljavila, ponuja vrhunsko kulinariko, ima bogato ponudbo uveljavljenih belokranjskih in slovenskih vin ter someljejsko strežbo. Gost lahko opazi izoblikovan lasten, hišni slog gastronomije, ki je sinteza belokranjske dediščine in različnih inovacij ter vplivov regionalnih okolij.
Preberite več 
Gostišče VeseličPrijazno povabljeni, da obiščete Gostišče Veselič, ki se ponaša z več desetletno tradicijo. Vzemite si čas in okusite pravo hrano na podeželju! Za vas med tednom pripravljajo malice, v popoldanskih urah kosila, med vikendi posebna kosila in raznolike vikend ponudbe. Razvajali vas bodo ob jedeh po naročilu in ob predhodnem dogovoru spekli jagenjčka ali odojka v krušni peči.
Preberite več 
Gostišče Župančičev hramV današnjem gostišču Župančičev hram, ki ima stoletno tradicijo, sta nekoč gospodarila starša velikega slovenskega pesnika Otona Župančiča, ki sta imela tu gostilno in trgovino. Danes vam bodo na istem mestu postregli z dobro kapljico in okusno belokranjsko domačo hrano ter vam pokazali spominsko sobo Otona Župančiča.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

 • KAMPIRANJE
 • KOLESARJENJE
 • RESTAVRACIJA
 • PRENOčITEV
 • TURISTIčNA KMETIJA
 • KAMP
 • HOTEL
 • DOMOVI

Ali ste vedeli?