Madronič Prelesje

V družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.

Družinsko podjetje Madronič, gostinstvo in turizem, d. o. o., svojo turistično-gostinsko dejavnost povezuje v celoto z naravnimi danostmi reke Kolpe, ki je najprivlačnejša poleti, predvsem za kopalce, raziskovalne pohodnike, kolesarje, ribiče, ne nazadnje tudi za čolnarje. Pri njih lahko letujete, poleti kampirate ali taborite, lahko pa si izposodite čolne in svoj prosti čas preživite v odkrivanju naravnih lepot doline reke Kolpe.

DELOVNI ČAS:

 • POLETNI: maj, september, oktober - ob torkih zaprto; ostale dneve odprto od 8.30 do 22.00
 • ZIMSKI: od novembra do vključno aprila - ob ponedeljkih in torkih zaprto; ostale dneve odprto od 8.30 do 21.00
Lega:
v vasi Prelesje, tik ob reki Kolpi, kar daje gostilni poseben čar
Nastanitev:
10 sob oziroma 36 ležišč, opremljenih s TV, klimatsko napravo in kopalnico (tuš in wc), tri sobe imajo balkon
Ponudba prehrane:
nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion po dogovoru
Gostinska ponudba:
postrvi in jedi z roštilja, domači narezek, divjačinski golaž, za skupine tudi sirov in jabolčni štrudelj...
Hišna specialiteta:
postrv na kolpsko - mlinarski način
Sedeži v lokalu:
50
Sedeži na terasi:
50
Prilagojeno invalidom:
dostop za invalide v restavracijo
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški, nemški
Dodatna ponudba:
možnost kampiranja v manjšem šotorišču do 15 šotorov, spanje na seniku do 20 oseb, izposoja 2 raftov in 10 mini raftov. Pri najemu rafta imate možnost spremljanja ter dobite vso obvezno opremo in prevoz do začetne točke spusta.
Internet:
brezžični internet v restavraciji in sobah
Parkirišče:
parkiranje na parkirišču pri gostinskem objektu, možnost parkiranja avtobusa
Hišni ljubljenčki:
niso dovoljeni
Ugodnosti:
otrok do 6 let biva brezplačno, otrok do 12 let pa 50% ceneje v sobah

Način plačila:

 • Gotovina
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
Gostišče KapušinDobre gostilne so od nekdaj ponos družine, kraja, vasi, mesta in države. Tako smo lahko Belokranjci ponosni na Kapušinovo gostišče na Krasincu. Ta se je zelo uveljavila, ponuja vrhunsko kulinariko, ima bogato ponudbo uveljavljenih belokranjskih in slovenskih vin ter someljejsko strežbo. Gost lahko opazi izoblikovan lasten, hišni slog gastronomije, ki je sinteza belokranjske dediščine in različnih inovacij ter vplivov regionalnih okolij.
Preberite več 
Gostišče VeseličPrijazno povabljeni, da obiščete Gostišče Veselič, ki se ponaša z več desetletno tradicijo. Vzemite si čas in okusite pravo hrano na podeželju! Za vas med tednom pripravljajo malice, v popoldanskih urah kosila, med vikendi posebna kosila in raznolike vikend ponudbe. Razvajali vas bodo ob jedeh po naročilu in ob predhodnem dogovoru spekli jagenjčka ali odojka v krušni peči.
Preberite več 
Gostišče Župančičev hramV današnjem gostišču Župančičev hram, ki ima stoletno tradicijo, sta nekoč gospodarila starša velikega slovenskega pesnika Otona Župančiča, ki sta imela tu gostilno in trgovino. Danes vam bodo na istem mestu postregli z dobro kapljico in okusno belokranjsko domačo hrano ter vam pokazali spominsko sobo Otona Župančiča.
Preberite več 
Gostilna MűllerGostilna s tradicijo deluje že od leta 1965. Ime Gostilna Műller ali mogoče bolj poznano domače ime "Pri Bariču" se je obdržalo vse do danes. Ponujajo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, pa tudi bogato izbiro lokalnih vin. V prijetnem ambientu, zavidljivi gostoljubnosti, strokovno usposobljeni in prijazni postrežbi vas bo presenetila tudi okusnost pripravljenih jedi. Ena izmed njihovih največjih posebnosti so prav gotovo vsakodnevno sveži doma pečeni dišeči kruhki in pogače.
Preberite več 
Madronič PrelesjeV družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.
Preberite več 
Gostilna in sobe SamarinNahajamo se na obrobju majhnega mesta Črnomelj, kjer nas obdajajo zeleni travniki, reki Dobličica in Lahinja ter okoliški vinorodni griči.
Preberite več 
Grad VinicaGrad Vinica je brez dvoma eden izmed najlepših gradov na Dolenjskem in v Beli krajini.
Preberite več 
Gostilna in prenočišča LaternaLe slab kilometer pred Vinico vam odpira vrata gostilna Laterna, kjer vas čaka kvalitetna postrežba, prijetne ambient in domača belokranjska hrana. V naši gostilni postrežemo tudi avtobus gostov (do 60 oseb) s pristno belokranjsko hrano! Našim gostom pripravimo domače belokranjske jedi, jagenčke, odojke, jedi iz divjačine ali izpod peke. Poznani smo po domačem kruhu, dobrih domačih juhicah z domačimi testeninami in jabolčnem zavitku.
Preberite več 
Gostilna in prenočišča Badovinac PeterSkozi stoletja poznano gostišče je prvi prijazni belokranjski pozdrav popotnikom na sončni strani Gorjancev. Družinsko vodena gostilna, kjer gre izročilo pristnega gostoljubja iz roda v rod, je med gosti cenjena predvsem zaradi dobre domače hrane. V sezonskem času radi postrežejo z belokranjskim jagenjčkom ali odojkom, spečenim na žaru.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

 • KAMPIRANJE
 • KOLESARJENJE
 • RESTAVRACIJA
 • PRENOčITEV
 • TURISTIčNA KMETIJA
 • KAMP
 • HOTEL
 • DOMOVI

Ali ste vedeli?