Hotel Bela krajina

Hotel Bela krajina se nahaja v starem mestnem jedru Metlike. Gostom je na voljo 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlična restavracija s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin.

Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 in že več kot 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. V letu 2008 je bil hotel v celoti prenovljen. Izhajajoč iz naziva je tema opreme in detajlov v celoti posvečena Beli krajini.

V sklopu hotela deluje tudi popolnoma obnovljena in klimatizirana restavracija s 120 sedeži ter 12 zunanjimi sedeži na mali terasi. V prijetnem ambientu belih brez in pogleda na staro mestno jedro lahko uživate v okusih Bele krajine in odličnih lokalnih vinih. 

Gostom so na voljo nočitev z zajtrkom, pol penzion ali polni penzion.

V hotelu je 56 ležišč v klimatiziranih sobah, ki so opremljene s televizijo, telefonom in internetnim priključkom. Poskrbljeno je za brezplačni parkirni prostor in internet dostop za goste. V hotelu sta tudi dve konferenčni sobi, ki omogočata organizacijo uspešnih seminarjev, konferenc in sestankov.

V bližnji okolici se nahaja reka Kolpa, ena najlepših in najtoplejših kopalnih rek v Evropi. Čolnarjenje, rafting, kopanje in poležavanje ob reki so le nekatere od možnosti, ki jih nudi reka Kolpa s svojo okolico. Ne daleč stran od Metlike ima hotel svoj kamp Podzemelj, kjer je gostom na voljo brezplačna uporaba športnih igrišč. Organizirane so tudi vodene kolesarske in pohodniške ture ali degustacija vin v tradicionalni zidanici.

Prijazno osebje hotela z veseljem pomaga pri odkrivanju zgodb in spoznavanju naravnih in kulturnih znamenitosti Bele krajine in reke Kolpe.

Hotel Bela krajina – že 50 let kraj vašega srečanja in našega gostoljubja.

Lega:
v starem mestnem jedru Metlike
Nastanitev:
26 klimatiziranih sob oziroma 56 ležišč (22 dvoposteljnih in 4 troposteljne sobe). Soba ima telefon, TV in internetni priključek, v kopalnici je tudi sušilec za lase.
Ponudba prehrane:
nočitev z zajtrkom, polpenzion in polni penzion
Gostinska ponudba:
gostom postrežejo z zajtrkom, kosilom ali večerjo, z jedmi po naročilu ali pa si izberejo kakšno belokranjsko specialiteto...
Hišna specialiteta:
belokranjski žlinkrofi v pehtranovi omaki
Sedeži v lokalu:
120
Sedeži na terasi:
12
Prilagojeno invalidom:
DA
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški, nemški
Dodatna ponudba:
možnost najema seminarske sobe za do 45 oseb, izvedba cateringa, peka certificirane belokranjske pogače, izvedba porok s pogostitvijo, turistično vodenje po Beli krajini, nudenje športnih aktivnosti ob reki Kolpi...
Internet:
DA
Izposoja koles:
DA
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
niso dovoljeni

Način plačila:

 • Gotovina
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
Hotel Bela krajinaHotel Bela krajina se nahaja v starem mestnem jedru Metlike. Gostom je na voljo 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlična restavracija s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin. Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 in že več kot 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. V letu 2008 je bil hotel v celoti prenovljen. Izhajajoč iz naziva je tema opreme in detajlov v celoti posvečena Beli krajini.
Preberite več 

Interaktivni zemljevid ponudnikov

 • KAMPIRANJE
 • KOLESARJENJE
 • RESTAVRACIJA
 • PRENOčITEV
 • TURISTIčNA KMETIJA
 • KAMP
 • HOTEL
 • DOMOVI

Ali ste vedeli?