Kamp Kolpa Vinica

V prelepi Beli krajini pod vasjo Vinica in viniškim gradom, leži ob topli in čisti reki Kolpi Kamp Kolpa. Ponuja preko 60 mest za kampiranje in prav vsa so opremljena z elektriko. Sanitarije, notranji iz zunanji tuši ter pomivalnica so nedavno prenovljeni in s svojim edinstvenim videzom navdušujejo prav vse obiskovalce. V kampu je lep in preprost dostop do vode in izstop za čolne ter kanuje. Pri nas so dobrodošli prav vsi gosti, tako tisti, ki ostanejo za dan ali dva, kot tudi tisti, ki se želijo ustaviti za dalj časa. Nekateri naši gostje namreč ostanejo kar celo sezono!

Tukaj lahko najamete mobilne kamp hišice, za katere je potrebna predhodna rezervacija. Poleg kopanja, spustov po Kolpi s kanuji, ribarjenja ob Kolpi in kolesarjenja po bližnji okolici Vinice ali širši Beli krajini, lahko ljubitelji športa igrajo odbojko, košarko ali balinajo na namenskih igriščih. Oddih pa si lahko privoščite na terasi pred bifejem, kjer se lahko usedete in se prepustite šelestenju vetra ob prijetni osvežilni pijači. Za prireditve, srečanja, obletnice in praznovanja lahko najamete velik prostor z ognjiščem, plesiščem in pokritim odrom. Obiščite Kamp Kolpa in si privoščite čudovit oddih ob reki Kolpi!

Lega:
Kamp Kolpa Vinica se nahaja na idiličini lokaciji ob reki Kolpi, na jugu Bele krajine v vasi Vinica. Vinico zlahka najdete, saj se nahaja na turistično prometni cesti, ki vodi od Črnomlja do Hrvaške. V Črnomlju se držite glavne ceste in ji sledite vse do mejnega prehoda Vinica (cca 18km), ko boste zagledali mejni prehod Vinica pa zavijete 180 stopinj v levo na majhno cesto, ki poteka nižje od glavne ceste. Po tej cesti se vozite naravnost vse do konca poti (približno 500m) in prispeli boste naravnost v kamp!
Nastanitev:
v lastnih šotorih (60 mest), prikolicah (30 mest), avtodomovih (30 mest); možnost najema mobilne kamp hišice (do 18 ležišč) in možnost najema glinene sobe
Ponudba prehrane:
lastna prehrana; v sezoni jedi na žaru v bifeju
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški
Dodatna ponudba:
bife, otroško igrišče, odbojka, balinanje, piknik in prireditveni prostor, možnost kurjenja odprtega ognja
Internet:
brezplačen wireless internet
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
so dovoljeni

Način plačila:

  • Gotovina
Stari pod AdlešičiUžijte razkošje neokrnjene narave v neposredni bližini reke Kolpe pod platneno streho, še raje pa v hiški za udobno razvajanje na taborjenju, ki so ga v svetu poimenovali »glamping« v Kampu Jankovič. Priljubljen kotiček ljubiteljev narave je za kampiranje primeren od maja do septembra.
Preberite več 
Madronič PrelesjeV družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali svoje kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj sodobnih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.
Preberite več 
Kamp LovšinMešano druščino gostov kampa Lovšin sestavljajo mlade družine z otroci, odrasli ljudje in zelo živi upokojenci. Smo zagovorniki misli, da je največja dobrine reke Kolpe in njenih bregov spokojnost. Kar pa ne pomeni, da pri nas ni živahno. Nasprotno! Z odprtimi rokami sprejmemo domače in tuje ljudi, boeme, glasbenike in športnike. Vse ki si želijo nazaj k naravi in z romantičnimi očmi iščejo sončne zahode in zvezdne noči, oglašanje čričkov in večni šum vode. Vse to najdete pri nas.
Preberite več 
Big BerryDobrodošli v prvem slovenskem LIFESTYLE KAMPU ob reki Kolpi, kjer boste spoznali nov koncept in kolekcijo mobilnih hišic z več namenskim centrom.
Preberite več 
Glamping Kolpa resortGlamping KOLPA resort, v katerem se nahajajo glamurozni šotori, lesene glamping hiške in naravni biološki bazen je nastal v prečudoviti naravi, na hribčku, le streljaj stran od reke Kolpe.
Preberite več 
Kamp Kolpa VinicaV prelepi Beli krajini pod vasjo Vinica in viniškim gradom, leži ob topli in čisti reki Kolpi Kamp Kolpa. Ponuja preko 60 mest za kampiranje in prav vsa so opremljena z elektriko. Sanitarije, notranji iz zunanji tuši ter pomivalnica so nedavno prenovljeni in s svojim edinstvenim videzom navdušujejo prav vse obiskovalce. V kampu je lep in preprost dostop do vode in izstop za čolne ter kanuje. Pri nas so dobrodošli prav vsi gosti, tako tisti, ki ostanejo za dan ali dva, kot tudi tisti, ki se želijo ustaviti za dalj časa. Nekateri naši gostje namreč ostanejo kar celo sezono!
Preberite več 
Camping Bela krajinaTik ob Kolpi, eni najčistejših in naj toplejših rek v Sloveniji, se v prijetnem, neokrnjenem naravnem okolju nahaja urejen kamp, ki že 20 let uspešno združuje obkolpsko domovanje z belokranjsko gostoljubnostjo.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?