Camping Bela krajina

Tik ob Kolpi, eni najčistejših in naj toplejših rek v Sloveniji, se v prijetnem, neokrnjenem naravnem okolju nahaja urejen kamp, ki že 20 let uspešno združuje obkolpsko domovanje z belokranjsko gostoljubnostjo.

Kamp ima okoli 70 urejenih parcel za kampiranje, ki si jih gostje lahko izberejo sami. Za udobnejše bivanje je tu možnost najema mobilnih hišic. Hišice sprejmejo 2–8 oseb, so klimatizirane in opremljene s spalnico, kuhinjo, kopalnico, teraso in lastnim parkirnim mestom. Gostje imajo možnost uporabe skupnega kamina in piknik prostora. Novost v kampu so »glamping« Keltske hišice s savno, ki so namenjene bivanju v dvoje.

V kampu se nahaja prijeten gostinski objekt z letno teraso in pestro kulinarično ponudbo. Zraven je urejeno otroško igrišče, ki ponuja številne športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf, košarka, mali nogomet, naprave za fitnes na prostem itd.

Za bolj pogumne se v središču kampa nahaja Adrenalinski park Podzemelj, ki omogoča motorično plezanje po drevesih tik ob reki Kolpi.

V neposredni bližini kampa je trim steza, tenis igrišče, možnost lokostrelstva, zmajarstva ter jadralnega padalstva.

V kampu organizirajo tudi vodene kolesarske izlete, čolnarjenje po Kolpi in obisk zidanic z pokušino odličnih belokranjskih vin. Trgovina je od kampa Podzemelj oddaljena slabega pol kilometra.

Kamp je poznan po miru, tako da se boste lahko dobro odpočili in nabrali novo energijo. Enakega mnenja je tudi štorklja Bella, ki si je za gnezdenje in vzgojo mladičev izbrala ravno kamp Podzemelj.

Lega:
Tik ob reki Kolpi, takoj za vasjo Gradec (cesta Metlika – Črnomelj), se v prijetnem naravnem okolju nahaja urejen kamp Podzemelj.
Nastanitev:
v lastnih šotorih (100 mest), prikolicah (20 mest), avtodomovih (20 mest), mobilne hiške (88 ležišč), v glamping Keltske hiške (6 ležišča).
Ponudba prehrane:
letna restavracija, pikniki in catering
Gostinska ponudba:
zajtrk, kosilo, večerja, jedi z žara in po naročilu, solate, sladice
Hišna specialiteta:
belokranjska pogača
Sedeži v lokalu:
20
Sedeži na terasi:
100
Prilagojeno invalidom:
DA
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški, nemški, španski
Dodatna ponudba:
adrenalinski park Podzemelj, športna igrišča (mali nogomet, košarka, odbojka), namizni tenis, odbojka na mivki, mini golf, otroško igrišče, organizacija spustov s kanuji po reki Kolpi, prostor za piknik in poroke na prostem, organizirani kolesarski in pohodniški izleti, animacija za otroke,fitnes na prostem, izposoja SUP-ov, savna, vroča kopel in masažni kotiček
Internet:
brezplačen WiFi internet
Izposoja koles:
DA, tudi električnih koles v sklopu projekta E-bike
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
so dovoljeni z doplačilom

Način plačila:

 • Gotovina
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
Kamp LovšinMešano druščino gostov kampa Lovšin sestavljajo mlade družine z otroci, odrasli ljudje in zelo živi upokojenci. Smo zagovorniki misli, da je največja dobrine reke Kolpe in njenih bregov spokojnost. Kar pa ne pomeni, da pri nas ni živahno. Nasprotno! Z odprtimi rokami sprejmemo domače in tuje ljudi, boeme, glasbenike in športnike. Vse ki si želijo nazaj k naravi in z romantičnimi očmi iščejo sončne zahode in zvezdne noči, oglašanje čričkov in večni šum vode. Vse to najdete pri nas.
Preberite več 
Big BerryDobrodošli v prvem slovenskem LIFESTYLE KAMPU ob reki Kolpi, kjer boste spoznali nov koncept in kolekcijo mobilnih hišic z več namenskim centrom.
Preberite več 
Glamping Kolpa resortGlamping KOLPA resort, v katerem se nahajajo glamurozni šotori, lesene glamping hiške in naravni biološki bazen je nastal v prečudoviti naravi, na hribčku, le streljaj stran od reke Kolpe.
Preberite več 
Kamp Kolpa VinicaV prelepi Beli krajini pod vasjo Vinica in viniškim gradom, leži ob topli in čisti reki Kolpi Kamp Kolpa. Ponuja preko 60 mest za kampiranje in prav vsa so opremljena z elektriko. Sanitarije, notranji iz zunanji tuši ter pomivalnica so nedavno prenovljeni in s svojim edinstvenim videzom navdušujejo prav vse obiskovalce. V kampu je lep in preprost dostop do vode in izstop za čolne ter kanuje. Pri nas so dobrodošli prav vsi gosti, tako tisti, ki ostanejo za dan ali dva, kot tudi tisti, ki se želijo ustaviti za dalj časa. Nekateri naši gostje namreč ostanejo kar celo sezono!
Preberite več 
Camping Bela krajinaTik ob Kolpi, eni najčistejših in naj toplejših rek v Sloveniji, se v prijetnem, neokrnjenem naravnem okolju nahaja urejen kamp, ki že 20 let uspešno združuje obkolpsko domovanje z belokranjsko gostoljubnostjo.
Preberite več 
Stari pod AdlešičiUžijte razkošje neokrnjene narave v neposredni bližini reke Kolpe pod platneno streho, še raje pa v hiški za udobno razvajanje na taborjenju, ki so ga v svetu poimenovali »glamping« v Kampu Jankovič. Priljubljen kotiček ljubiteljev narave je za kampiranje primeren od maja do septembra.
Preberite več 
Madronič PrelesjeV družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali svoje kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj sodobnih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

 • KAMPIRANJE
 • KOLESARJENJE
 • RESTAVRACIJA
 • PRENOčITEV
 • TURISTIčNA KMETIJA
 • KAMP
 • HOTEL
 • DOMOVI

Ali ste vedeli?