Turistična kmetija Čemas

Med posebnostmi v ponudbi so divjačinski golaž in divjačinska suha salama. Če ste ljubitelji domačih pridelkov in izdelkov, potem kmetije gotovo ne boste zapustili praznih rok. Le kdo ne pozna Čemasovega odličnega jabolčnega soka, suhega sadja ali raznolikih suhomesnatih izdelkov? A to je samo izsek iz zares pisane ponudbe pridelkov in izdelkov, ki jih lahko kupite na kmetiji. Gostitelji se iskreno razveselijo vseh, ki obiščejo njihovo kmetijo. Tako tistih, ki se odločijo za počitnikovanje, kot tudi tistih, ki pridejo razvajati svoje brbončice ali v izbrani družbi obhajati edinstven jubilej. Apartma in soba sta nadstandardno opremljena. Kmetija je tako odlično izhodišče za obisk Dolenjskih toplic ali smučišča Bela v zimskem času. Poleti vsekakor ne smete izpustiti kopanja v topli in kristalno čisti reki Kolpi; spust po reki s kanuji ali rafti je doživetje, ki se vam bo vtisnilo v spomin za vse večne čase.

Lega:
na podeželju sredi vasi Zilje
Nastanitev:
7 ležišč (1 dvoposteljna soba in 1 apartma 4+1)
Ponudba prehrane:
nočitev zajtrkom, polpenzion
Gostinska ponudba:
pristna domača hrana pridelana na lastni kmetiji
Hišna specialiteta:
jedi iz divjačine
Sedeži v lokalu:
50
Sedeži na terasi:
8
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, srbski, angleški, italijanski
Dodatna ponudba:
možnost degustacije vseh domačih pridelkov na kmetiji; prostor za peko na žaru, otroško igrišče
Internet:
v sobah
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
so dovoljeni

Način plačila:

  • Gotovina
Kmetija z nastanitvijo Ob izviru Krupe V tipični belokranjski vasici Krupa pri Semiču privre na dan istoimenska reka Krupa, ki je eden najlepših in najpomembnejših slovenskih kraških izvirov. Kanjonsko ujeta struga je raj za prijetne sprehode ob reki. Mimogrede, tukaj se lahko tudi poročite. Raj za željne tradicionalne belokranjske kuhinje nudi kmetija, ki leži v neposredni bližini tega skrivnostnega izvira, po katerem se tudi imenuje – Ob izviru Krupe.
Preberite več 
Ekološko turistična kmetija TrdičKmetija se nahaja v vasici Krasinec, kjer vas na desnem hribčku pozdravi cerkev sv. Antona, na levo za ovinkom pa stara kmečka ograja s sadovnjakom, dom Starašiničevih-Trdičevih.
Preberite več 
Turistična kmetija z nastanitvijo ČrničMed vinogradi v metliških Berčicah se nahaja Turistična kmetija z nastanitvijo Črnič. Užijte dan in se prebudite ob čudovitem razgledu na vinograde v naročju Svetega Urbana.
Preberite več 
Turistična kmetija z nastanitvijo JakljevičTuristična kmetija z nastanitvijo Jakljevič se nahaja med vinogradi v zavetju cerkvice Sv. Urbana pri vasi Grabrovec. Na turistični kmetiji Jakljevič ponujajo domačo hrano, ki jo pridelajo na kmetiji. Gostom za dobrodošlico ponudijo kozarec domačega vina in belokranjsko pogačo, ki je zaščitena jed naše dežele. Njihova posebnost je ajdova juha in jedi iz jagnječega mesa.
Preberite več 
Turistična kmetija ČemasTuristična kmetija Čemas se nahaja v osrčju Krajinskega parka Kolpa in je od reke Kolpe oddaljena samo sto metrov. Na kmetiji s posebno ljubeznijo pripravljajo raznoliko hrano, s katero navdušijo še tako zahtevne goste.
Preberite več 
Turistična kmetija Pecel ekološka pridelavaV prijetni belokranjski vasici Maline pod obronki gorjancev na višini 450m se razprostira domačija Pecel ki ima že zelo dolge korenine. Gospodar Peter se rad pohvali, da je po zapisih že dvanajsti gospodar s priimkom Malenšek.
Preberite več 
Turistična kmetija ŽagarTradition and hospitality have been synonymous with the Žagar farm for quite some time. Botanist and veterinarian Janez Mihael Žagar devised the family coat of arms centuries ago and it has marked the Žagar hospitality that continues to be extended to the visitors of the farm.
Preberite več 
Turistična kmetija z nastanitvijo GrabrijanTuristična kmetija Grabrijan se nahaja v vasici Adlešiči. Od reke Kolpe je oddaljena cca. 700 metrov. Svoja vrata za prenočitev vam odprejo v sezoni od 1.6. do 30.9.
Preberite več 
Kmetija Marija Turistična kmetija z nastanitvijoSi želite oddiha od mestnega vrveža? Potem Kmetija Marija v vasi Geršiči kot nalašč za vas. Majhna vasica sredi neokrnjene narave, obdana s polji, travniki in gozdom, ki jo spremlja tiho šumenje reke Lahinje. Poleg krasnega zelenja in miru, kraj ponuja možnosti za raznovrstne aktivnosti. Lovljenje rib, sprehajanje, tek, rolanje in kolesarjenje, vse na svežem zraku ter ob spremljavi ptičjega žvrgolenja.
Preberite več 
Izletniška kmetija SimoničNa kmetiji že 20 let sprejemajo obiskovalce z nasmehom, humorjem in s kozarcem črnine v roki.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?