COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Ko belokranjske vzpetine pobeli sneg, se rekreativni alpski smučarji in tekači na smučeh radi odpravijo v Smučarski center Gače. Na nadmorski višini od 700 do 965 metrov so urejena smučišča, tekaške proge in vadbeni poligon. Na voljo so tudi smučarska šola, izposojevalnica in servis smučarske opreme.

Smučišče Gače, je primerno za vse smučarje od začetnikov do tekmovalcev. Za vse ponuja odlično smuko ter prečudovit razgled preko Dolenjske ter Bele krajine vse do Triglava. Na smučišču ne manjka niti čudovitih tekaških in sankaških prog - veliki, raznoliki tereni pa so primerni tudi za carving smučanje.

Smučišče ima na 2800 metrov dolgi progi možnost za superveleslalom z višinsko razliko 550 metrov ter izredno dobre pogoje za razvoj nočne smuke. Smučišče ima trosedežnico in 5vlečnic z zmogljivostjo 5400 smučarjev na uro.

Na samem smučišču vam v izposojevalnici nudijo vso smučarsko in drugo snežno opremo zavarno in udobno smuko ter hitri smučarski servis. Na smučišču Gače se gostinstvo odvija na dveh lokacijah. V Koči Gače se boste pogreli obtoplem kaminu, mi pa vam bomo postregli vse od palačink do golaža. Višje od Koče Gače na sončni terasi Bifeja Gače, pa vam bomo ob lepih dnevih točili zimske koktejle, pekli burgerje in spuščali višinske evergreene.

Kontakt

Smučanje
Komarna vas 155, 8333 Semič

Gače d.o.o.

Gače d.o.o.

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.