Izletniška kmetija Butala

Kmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).

Lega:
v vasi Petrova vas ob glavni cesti Črnomelj - Dolenjske Toplice.
Ponudba prehrane:
jedi po prednaročilu, možnost malice, kosila in večerje za družbe po naročilu
Hišna specialiteta:
sveža pečenka (odojček ali jagenjček na ražnju) in suhomesnati proizvodi
Sedeži v lokalu:
60
Prilagojeno invalidom:
DA
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški, angleški
Internet:
ne
Parkirišče:
DA
Hišni ljubljenčki:
niso dovoljeni
Dodatna ponudba:
suhomesnati izdelki in ostale jedi so narejeni iz lastnih živali, ki se jih redi na kmetiji. Registrirana je tudi klavnica za male živali in predelavo mesa.

Način plačila:

  • Gotovina
Izletniška kmetija ButalaKmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).
Preberite več 
Izletniška kmetija MatkovičTam kjer se obronki Gorjancev podajajo roko z belokranjsko lepotico reko Kolpo vas, v neposredni bližini regionalne ceste Novo mesto – Metlika, pričakujemo na Turistični kmetiji Matkovič. »Zakaj se podati prav k vam?« porečete. Zakaj? Zaradi pristne belokranjske duše. Da je bil belokranjski človek v globini svoje duše še posebej čuteč in mehak, a obenem klen in odločen, boste začutili ob izvirni dobrodošlici in bogatem ljudskem izročilu, ki vam ga bomo predstavili.
Preberite več 
Vinska klet in izletniška kmetija ŠukljeBela krajina je znana po odlični kulinariki, zato vam pri nas, na turistični kmetiji Šuklje, ob vrhunskem vinu postrežemo s prav tako hrano. Gostom ponujamo le najboljše, kar pridelamo na kmetiji. Torej, pogostili vas bomo z domačimi mesninami, gobami iz bližnjega gozda, zelenjavo iz maminega vrta in odličnimi suhimi mesninami. Iz kuhinje bo prav tako zadišalo po domačem kruhu in belokranjski pogači. Gostom ponujamo za Belo krajino značilna na ražnju pečena jagenčka in odojčka ter tudi jedi izpod peke.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?