Vinska klet in izletniška kmetija Šuklje

Bela krajina je znana po odlični kulinariki, zato vam pri nas, na turistični kmetiji Šuklje, ob vrhunskem vinu postrežemo s prav tako hrano. Gostom ponujamo le najboljše, kar pridelamo na kmetiji. Torej, pogostili vas bomo z domačimi mesninami, gobami iz bližnjega gozda, zelenjavo iz maminega vrta in odličnimi suhimi mesninami. Iz kuhinje bo prav tako zadišalo po domačem kruhu in belokranjski pogači. Gostom ponujamo za Belo krajino značilna na ražnju pečena jagenčka in odojčka ter  tudi jedi izpod peke.

Za nas ima tradicija še posebej velik pomen, zato pripravljamo jedi po tradicionalnih receptih, pisanih pod peresom naših prednikov, vendar z dotikom sodobnega sveta. Pri nas lahko praznujete rojstne dneve, obletnice, birme, obhajila, ali pa pridete na izlet v Belo krajino. Sprejemamo v naprej najavljene skupine. Meniji se predhodno naročijo in sestavijo po željah naročnika. Možna je tudi strokovno vodena degustacija in ogled vinske kleti ter nakup vin.

Obdelujemo 5 hektarjev vinogradov in pridelujemo vrhunska buteljčna vina ter prav tako tudi vina odprtega programa. V naša vina je vloženo ogromno znanja, saj imamo izvrstno ekipo vinogradnikov in enologov. Za pridelavo najboljšega grozdja skrbi  oče z znanjem, podedovanim od svojega očeta in s 30 letnimi izkušnjami.  Za proces kletarjenja pa je odgovorna hči  Katja Šuklje, doktorantka na področju vinogradništva. Katja je mlada, predvsem pa vrhunska raziskovalka, ki je svoj pečat pustila tudi že v svetovnem merilu..

Zagotavljamo vam, da vas naša gostoljubnost in domačnost ne bosta pustili ravnodušnih, zato vabljeni v objem bogate ponudbe in čudovitega okolja.

Sedeži v lokalu:
60
Sedeži na terasi:
20

Način plačila:

  • Gotovina
Izletniška kmetija ButalaKmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).
Preberite več 
Izletniška kmetija MatkovičTam kjer se obronki Gorjancev podajajo roko z belokranjsko lepotico reko Kolpo vas, v neposredni bližini regionalne ceste Novo mesto – Metlika, pričakujemo na Turistični kmetiji Matkovič. »Zakaj se podati prav k vam?« porečete. Zakaj? Zaradi pristne belokranjske duše. Da je bil belokranjski človek v globini svoje duše še posebej čuteč in mehak, a obenem klen in odločen, boste začutili ob izvirni dobrodošlici in bogatem ljudskem izročilu, ki vam ga bomo predstavili.
Preberite več 
Vinska klet in izletniška kmetija ŠukljeBela krajina je znana po odlični kulinariki, zato vam pri nas, na turistični kmetiji Šuklje, ob vrhunskem vinu postrežemo s prav tako hrano. Gostom ponujamo le najboljše, kar pridelamo na kmetiji. Torej, pogostili vas bomo z domačimi mesninami, gobami iz bližnjega gozda, zelenjavo iz maminega vrta in odličnimi suhimi mesninami. Iz kuhinje bo prav tako zadišalo po domačem kruhu in belokranjski pogači. Gostom ponujamo za Belo krajino značilna na ražnju pečena jagenčka in odojčka ter tudi jedi izpod peke.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?