COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

BIG BERRY Luxury Lifestyle Resort nudi pristno bivalno izkušnjo celovito integrirano v avtentično bivalno okolje!

BIG BERRY resort se nahaja na pravljični lokaciji v Beli krajini, pod velikimi krošnjami 100 let starih dreves, kjer se reka Kolpa in Lahinja združita v eno.
Gre za prav posebno obliko luksuznega turizma, ki temelji na tesni povezanosti z naravnim okoljem, hkrati pa nam nudi ves luksuz, ki si ga želimo.
Ideja, ki je združena v BIG BERRY slogan – Razkošje Svobode, je predvsem odlična lokacija za druženja ali oddihe, saj na 2,5 ha površine ponuja nemalo možnosti za najrazličnejše aktivnosti.
Resort ponuja luksuzne in popolnoma opremljene mobilne hiške ter kar 52 mest za avtodome, prikolice in šotore. Nekatere hiške nudijo tudi zasebno masažno kad na terasi hiške. Poleg aktivnosti na reki Kolpi kot so rafting, SUP-anje, kolesarjenje, ribolov in podobno, je poskrbljeno tudi za nemalo aktivnosti in storitev znotraj samega resorta. Prepustite se razvajanju v savni in masažni kadi v zasebnem wellnessu, uživajte v pestri ponudbi lokalnih pijač v BIG BERRY
okrepčevalnici, sprostite se ob masaži v zen coni, organiziranem izletu, kino večeru in še veliko več.


BIG BERRY resort svojim gostom ponuja tudi najem pavšalov.

Kapaciteta:

13 glamping hišk (zakonska postelja in pogradi)

Ponudba prehrane:

po dogovoru v okrepčevalnici Big Berry

Zajtrk:

Zajtrk lokalnih dobrot na terasi BIG BERRY okrepčevalnice

Dodatna ponudba:

BBQ hiška, masaža v naravi, večerja, luksuzni piknik, izposoja kanujev, koles in SUP-ov, personalizirana seansa joge, razvajanje v BIG BERRY Luxury Wellnessu

Dodatne informacije

  • Brezplačen WiFi
  • Parkirišče
  • Hišni ljubljenčki dovoljeni
  • Družinam prijazno
Big Berry
Primostek 50, 8332 Gradac

Big Berry

Big Berry

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.