COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

V srcu Bele krajine je zasnovan čudovit glamping resort, v katerem se nahajajo glamurozni šotori, lesene hiške ter naravni biološki bazen.
Nastal je v prečudoviti naravi, na hribčku, le streljaj stran od reke Kolpe. Celoten resort se nahaja na ravnem terenu, na posestvu, kjer je v preteklosti stal grad Krasinec.
Žal gradu ni več, je pa zato na istem mestu nastal čisto novi naravni resort.

Ustvarili smo 7 zasebnih šotorov in 7 lesenih hiš, ki obljubljajo izjemno udobje in razkošje s čudovitim razgledom na okolico. Trdno verjamemo, da so različne oblike namestitev, med katerimi lahko izbirate, v okolje umeščene z največjim spoštovanjem in skrbjo za ohranjanje našega naravnega okolja.

V letošnji sezoni ponudbo dopolnjujemo za 2 nova glamping šotora v velikosti 54m2, ki bosta nudila pravo oazo miru in oddiha kar šestim osebam ter dodatno 1 šotor v velikosti 43m2 za oddih 5 osebam. Najmanjši šotor, 15m2, pa bo primeren predvsem za romantične trenutke v dvoje.

Kapaciteta:

7 glamping hišk, 7 glamping šotorov

Ponudba prehrane:

polpenzion

Zajtrk:

kolpski zajtrk

Dodatna ponudba:

balkon, terasa in/ali zunanji vrt, žar, bazen, bar

  • Način plačila:

Dodatne informacije

  • Dostop prilagojen za invalide
  • Brezplačen WiFi
  • Parkirišče
  • Družinam prijazno
Glamping Kolpa Resort
Krasinec 1c, SI-8332 Gradac

Glamping Kolpa Resort

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.