Gas na Gače!

Ko belokranjske vzpetine pobeli sneg, se rekreativni alpski smučarji in tekači na smučeh radi odpravijo v Smučarski center Gače.
Na nadmorski višini od 700 do 965 metrov so urejena smučišča, tekaške proge in vadbeni poligon. Na voljo so tudi smučarska šola, kjer delujejo bivši smučarski tekmovalci, športni pedagogi in trenerji smučanja z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Na voljo je tudi izposojevalnica in servis smučarske opreme.
Smučišče Gače, je primerno za vse smučarje od začetnikov do profesionalcev.
Za vse ponuja odlično smuko ter prečudovit razgled preko Dolenjske ter Bele krajine vse do Triglava.
Na smučišču ne manjka niti čudovitih tekaških in sankaških prog - veliki, raznoliki tereni pa so primerni tudi za carving smučanje.
Smučišče ima na 2800 metrov dolgi progi možnost za superveleslalom z višinsko razliko 550 metrov ter izredno dobre pogoje za razvoj nočne smuke. Smučišče ima trosedežnico in 5 vlečnic z zmogljivostjo 5400 smučarjev na uro.

Hrana in pijača? Koča in Bife!
V Koči Gače se pogrejte ob toplem kaminu, okrepčajte z domačimi jedmi in hišnim pivom. Na terasi Bifeja Gače pa uživajte v razgledu ob zimskemu koktajlu in burgerju. Prisotni bodo tudi vedno aktualni višinski evergreeni, tako, kot se za pravo smučišče spodobi. Sončna očala obvezna oprema.
Za vas lahko organizirajo tudi različna praznovanja, piknike, rojstnodnevne zabave, teambuildinge ali pa kar poroko na prostem v zelenem, neokrnjenem Kočevskem rogu.

Gas na Gače!

Podrobno

Dodatna ponudba:

Parkirišče, brezplačen WIFI, hišni ljubljenčki dobrodošli, najem koles, najem e-koles

Govorjeni jeziki:

slovenščina, angleščina, nemščina hrvaščina, srbščina

Kontakt

Za prikaz vsebine morate omogočiti piškotke.

Smučanje
Komarna vas 123a, 8333 Semič

Gače d.o.o.

Gače d.o.o.