Gače

Rekreacijski center na robu Kočevskega Roga

Smučišče v Beli krajini obratuje celo leto!

RTC Gače leži v neokrnjeni naravi v bližini Novega mesta in Semiča ter se razprostira na območju Dolenjske, Bele krajine in Suhe krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka Dolenjcev in Belokranjcev tako pozimi kot poleti. Raziskujte globine Kočevskega Roga z iskušenimi vodniki na posebnih doživetjih.

Poletje na Gačah!

Imate raje zimski čas?
Na smučišču Gače je zanimivo tudi poleti. Sprehod po Kočevskem rogu, razgibanih novih kolesarskih poteh z izposojo električnih koles, novem pustolovskem parku in odlično novo kulinarično ponudbo na terasi Gače.
E- kolesa za odrasle kot posebnost pa tudi električna otroška kolesa. Pripravili smo 6 novih kolesarskih poti, ki vas vodijo po poteh Kočevskega roga mimo Debele jelke, Ledene jame, Ponikev, Rese, Pogorelca ter ostalih znamenitosti.
Za vas smo pripravili nove pohodniške poti z izhodiščem s Smučišča Gače s pomočjo planinske karte z vsemi potmi v bližnji in širši okolici.
Za skupine gaška ekipa organizira teambuildinge vse od animacije, drugih aktivnosti ter pogostitve.

PUSTOLOVSKI PARK GAČE

Raj za otroke! Stare in mlade!
Izjemna zelena površina Pustolovskega parka Gače ponuja izkušnjo, ki je ne boste našli nikjer drugje. Tri proge na različnih višinah poimenovane po zvereh so prava zabava za adrenalinske navdušence! Plezanje po mrežah, sankanje med krošnjami, hoja po vrvi? Vse to lahko počnete brez strahu.
Goste, ki ljubijo naravo, čaka pestra paleta vznemirljivih atrakcij. Preživite aktiven dan na plezalnih poteh in uživajte v naravi z družino.

Teambuildingi v naravi

Povabite ekipo v naravo in se povežite!
Prepustite se, da mi organiziramo team building, ki ga ne boste pozabili.
Okrepite ekipni duh, okrepite povezovalno energijo v sproščenem in veselem vzdušju
narave.
- Skrivnostni gozd
- Timska olimijada
- Tekmovalnen igre
- Z e-kolesom v Kočevski Rog
- S kanujem po reki Kolpi
- Belokranjski peteroboj
- Kmečke igre

Kulinarika na Gačah!

Ste med sprehodom po gozdu postali lačni?
Na RTC Gače že dolgo slovijo po odlični kulinarični ponudbi. Vrla kuharska ekipa za lačne poskrbi z jedmi izpod peke in žara. Prijazno osebje pa vas osveži z lokalno vinsko karto, domačimi čaji,…
Neposredno ob smučišču delujeta Koča Gače, ter dve terasi, ki ponujata tako hrano kot pijačo.

Poroka na gačah? Da!


Recite usodni DA v objemu narave.
Prav tukaj, v Kočevskem rogu vama lahko pričaramo gozdno poroko pod krošnjami dreves ali na zasanjanem travniku. Vaš zasebni prostor v naravi, z okusom dekoriran in z domišljeno kulinariko izpopolnjen. Idealna poroka za vse, ki želijo nekaj popolnoma drugačnega, za vse ki si želijo zasebnosti in za vse ki nosijo v srcu tudi naravo.

Zima na Gačah?

Smučišča, ki so namenjena tako rekreativnim smučarjem kot tekmovalcem ponujajo odlično smuko in prečudovit razgled preko Dolenjske in Bele krajine. Na smučišču ne manjka niti čudovitih tekaških in sankaških prog, veliki, raznoliki tereni pa so primerni tudi za carving smučanje.Smučišče ima na 2800 metrov dolgi progi možnost za superveleslalom z višinsko razliko 550 metrov ter izredno dobre pogoje za razvoj nočne smuke. Smučišče ima trisedežnico in 5 vlečnic z zmogljivostjo 5400 smučarjev na uro.

Za prikaz vsebine morate omogočiti piškotke.

Gače
Komarna vas 123a, 8333 Semič

Gače d.o.o.

Gače d.o.o.