COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Kamp Katra leži v kraju Vinica tik pred Slovensko - Hrvaško mejo, kjer 100 metrov pred mejnim prehodom zavijete levo proti kampu. Leži v naročju neokrnjene narave, v neposredni bližini reke Kolpe.

Bivanje v kampu omogoča obilico športnih aktivnosti lahko igrate namizni tenis, odbojko na mivki, košarko ali nogomet. Urejeno je tudi otroško igrišče.

Lahko se kopate v reki Kolpi, ribarite ali veslate (v kampu si lahko izposodite kanu). V kampu so urejene sanitarije in dostop do vode. Lahko prespite v lastnih šotorih ali prikolicah, na voljo pa so vam tudi 2 mobilni hiški s teraso in pogledom na reko Kolpo. V kampu pa obratuje tudi bife in pizzerija s krušno pečjo.

Ponudba prehrane:

Pizze iz krušne peči

Kapaciteta:

50 kamping prostorov, 2 mobilni hiški za 4 osebe.

Dodatna ponudba:

nogometno, košarkaško igrišče, odbojka na mivki, otroško igrišče, izposoja čolnov, veslanje, dostop do reke Kolpe, kopanje v reki, balinanje, kolesarstvo, pohodništvo, namizni tenis, bife, pizzeria, piknik prostor.

  • Govorjeni jeziki:
  • Angleški
  • Slovenski
  • Hrvaški
  • Način plačila:
Kamp Katra
Vinica 33, SI 8344 Vinica

Katra, Zajc&Co. turizem, d.n.o.

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.