Bela krajina na Soča Outdoor Festivalu

Med 28. 6 in 30. 6. 2024 je potekal 11. Soča Outdoor festival na katerem se je predstavila destinacija Bela krajina. Kot outdoor destinacija se je predstavila 2.500 tekačem iz 32 držav.

Na stojnici se je destinacija Bela krajina radovednim obiskovalcem predstavila kot destinacija brez masovnega turizma, s čisto naravo in izjemno outdoor ponudbo. Obiskovalci so povpraševali o kolesarskih in pohodnih poteh, o vodnih aktivnostih in dogodkih skozi leto. Bela krajina se jim je predstavila kot destinacija, ki se za vsakogar nekaj najde, bodisi je to rekreativni ali izkušen športnik, ali si želi enostavno napolniti baterije in uživati v pristni naravi.

Glede nastanitvenih možnosti so obiskovalci najbolj povpraševali za apartmaje, nekoliko manj pa za kampe. Na stojnici Bele krajine smo imeli tudi trganko za Odprta vrata Bele krajine, ki je poželo veliko zanimanja pri obiskovalcih. Pomoč pri predstavitvi outdoor segmenta Bele krajine so bila VR očala, ki so najbolj pritegnila in navdušila otroke in kasneje tudi odrasle.

S predstavitvijo destinacije na outdoor festivalu je še več ljudi spoznalo naš skriti kotiček.