Tržnica belokranjskih ponudnikov

Belokranjski turistični ponudniki se predstavijo

Pred začetkom turistične sezone smo na destinacijskem managementu (DMO) Bele krajine organizirali srečanje turističnih ponudnikov z namenom medsebojnega mreženja ter potencialnega poslovnega sodelovanja.
V ponedeljek, 27.3.2023, ob 17. uri se je v avli Kulturnega centra Semič na tržnici pridružilo 23 belokranjskih ponudnikov, ki so predstavili svojo turistično ponudbo. Svojo stojnico je imel tudi DMO, kjer so se ponudniki zatekli po razna vprašanja, ter krovna blagovna znamka Belokranjsko.
Ker je v Beli krajini čez 200 turističnih ponudnikov, kamor sodijo nastanitve, gostinski obrati, doživetja, krajinski parki in vrtovi ter mnogi drugi smo se odločili, da namesto obiska posameznih ponudnikov na njihovih naslovih, organiziramo tržnico, da se na enem mestu predstavijo vsi ter tako zmanjšamo ogljični odtis. Glede na prve odzive sodelujočih predvidevamo ponovitev Tržnice jeseni.
Naslednja pomembna delavnica za deležnike turizma bo 20. aprila, ko bo na vrsti kreiranje nove strategije razvoja turizma Bele krajine do leta 2029.

Ekipa DMO Bela krajina