COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Bela krajina je znana po odlični kulinariki, zato vam na turistični kmetiji Šuklje, ob vrhunskem vinu postrežejo s prav tako hrano. Gostom ponujajo le najboljše, kar pridelajo na kmetiji. Torej, pogostili vas bodo z domačimi mesninami, gobami iz bližnjega gozda, zelenjavo iz maminega vrta in odličnimi suhimi mesninami. Iz kuhinje bo prav tako zadišalo po domačem kruhu in belokranjski pogači. Gostom ponujajo za Belo krajino značilna na ražnju pečena jagenčka in odojčka ter tudi jedi izpod peke.

Za kmetijo Šuklje ima tradicija še posebej velik pomen, zato pripravljajo jedi po tradicionalnih receptih, pisanih pod peresom naših prednikov, vendar z dotikom sodobnega sveta. Pri njih lahko praznujete rojstne dneve, obletnice, birme, obhajila, ali pa pridete na izlet v Belo krajino. Sprejemajo v naprej najavljene skupine. Meniji se predhodno naročijo in sestavijo po željah naročnika. Možna je tudi strokovno vodena degustacija in ogled vinske kleti ter nakup vin.

Gostoljubnost in domačnost vas na kmetiji Šuklje ne bosta pustili ravnodušne, zato vabljeni v objem bogate ponudbe in čudovitega okolja

Izletniška kmetija Šuklje
Trnovec 22, SI 8330 Metlika

Vinska klet in izletniška kmetija Šuklje

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.