Izletniška kmetija Matkovič

Tam kjer se obronki Gorjancev podajajo roko z belokranjsko lepotico reko Kolpo vas, v neposredni bližini regionalne ceste Novo mesto – Metlika, pričakujemo na Turistični kmetiji Matkovič.

»Zakaj se podati prav k vam?« porečete.

Zakaj? Zaradi pristne belokranjske duše. Da je bil belokranjski človek v globini svoje duše še posebej čuteč in mehak, a obenem klen in odločen, boste začutili ob izvirni dobrodošlici in bogatem ljudskem izročilu, ki vam ga bomo predstavili.

V miru in razgledu na celo Belo krajino boste tudi vi okusili zven sozvočja z naravo in doživeli, da je tako odmaknjena in skrivnostna. In seveda prepustite se nam razvajati z doma pridelano in tradicionalno pripravljeno hrano in vrhunskimi belokranjskimi vini. Vsekakor pa morate poizkusiti tudi našo orehovo potico, ki se ponaša z znakom kakovosti.

Dobrodošli… in naj vas prepričajo belokranjska gostoljubnost, preprostost in domačnost. Veseli vas bomo

Gostinska ponudba:
sprejem skupin za različna praznovanja ob predhodni najavi
Hišna specialiteta:
doma pridelana in tradicionalna pripravljena hrana
Sedeži v lokalu:
72
Govorjeni jeziki:
slovenski, hrvaški
Parkirišče:
za avtomobile in avtobuse

Način plačila:

  • Gotovina
Izletniška kmetija ButalaKmetija se nahaja na podeželju v bližini glavne ceste Črnomelj - Dolenjske Toplice. Na kmetiji se ukvarjajo z lastno pridelavo mesa in mesnih izdelkov, izvajajo tudi degustacije suhih mesnin in tudi vin. Možnost je tudi naročilo malic, kosil in večerij za družbe po prednaročilu. Kot hišno specialiteto pa imajo svežo pečenko (odojček ali jagenjček na ražnju).
Preberite več 
Izletniška kmetija MatkovičTam kjer se obronki Gorjancev podajajo roko z belokranjsko lepotico reko Kolpo vas, v neposredni bližini regionalne ceste Novo mesto – Metlika, pričakujemo na Turistični kmetiji Matkovič. »Zakaj se podati prav k vam?« porečete. Zakaj? Zaradi pristne belokranjske duše. Da je bil belokranjski človek v globini svoje duše še posebej čuteč in mehak, a obenem klen in odločen, boste začutili ob izvirni dobrodošlici in bogatem ljudskem izročilu, ki vam ga bomo predstavili.
Preberite več 
Vinska klet in izletniška kmetija ŠukljeBela krajina je znana po odlični kulinariki, zato vam pri nas, na turistični kmetiji Šuklje, ob vrhunskem vinu postrežemo s prav tako hrano. Gostom ponujamo le najboljše, kar pridelamo na kmetiji. Torej, pogostili vas bomo z domačimi mesninami, gobami iz bližnjega gozda, zelenjavo iz maminega vrta in odličnimi suhimi mesninami. Iz kuhinje bo prav tako zadišalo po domačem kruhu in belokranjski pogači. Gostom ponujamo za Belo krajino značilna na ražnju pečena jagenčka in odojčka ter tudi jedi izpod peke.
Preberite več 
Prejšnja
Naslednja

Interaktivni zemljevid ponudnikov

  • KAMPIRANJE
  • KOLESARJENJE
  • RESTAVRACIJA
  • PRENOčITEV
  • TURISTIčNA KMETIJA
  • KAMP
  • HOTEL
  • DOMOVI

Ali ste vedeli?