COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Gostje, ki iščejo udoben, urejen in čist apartma v Beli krajini v bližini reke Kolpe, so na pravem naslovu. Na voljo je 1 večji apartma - Apartma Tilen-1 za največ 8 oseb (2 spalnici, kuhinja, kopalnica, WC, predprostor) ter 1 manjši apartma, zgrajen v 2019 - Apartma Tilen-2, ki sprejme do 4 osebe (spalni prostor s kuhinjo, kopalnica, predprostor). Oba apartmaja se nahajata v podeželski hiši na obrobju vasi Gradac (ob cesti Črnomelj-Metlika), ki je odlično izhodišče za kolesarska potepanja različnih zahtevnosti po celotnem območju Bele krajine. Na bližnja naravna kopališča ob topli Kolpi (Podzemelj, Krasinec, Griblje, Pobrežje, Adlešiči) pa se lahko gostje podajo kar s kolesi, saj so poti nezahtevne in neprometne. Za brezplačno izposojo imajo na voljo 4 gorska kolesa, za kar je potrebna predhodna rezervacija.
Apartmaji Tilen z odlično lokacijo v središču Bele krajine, na stičišču občin Metlika, Semič in Črnomelj, zagotovo ponujajo najboljše možnosti za aktiven oddih in spoznavanje belokranjske naravne in kulturne dediščine. Na kmetijah v bližnjih vaseh se lahko gostje oskrbijo z domačo zelenjavo, sadjem, žitaricami, jajci, medom, mlekom in mlečnimi izdelki, ali pa se odločijo za obisk kakšne izmed gostiln v bližini. Vsi gostje imajo na voljo tudi velik vrt s pokrito teraso in žarom. Vabljeni v Apartmaje Tilen!

Kapaciteta:

3 sobe s kopalnicami, 2 apartmaja

Dodatna ponudba:

vrt s pokrito teraso, žar, izposoja koles (po dogovoru)

Apartmaji Tilen
Gradac 6a, SI-8332 Gradac

Apartmaji Tilen

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.