COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Lahinja & Kolpa river apartments se nahaja vasici Geršiči odmaknjeni od mesta Metlika 4 km, sredi neokrnjene narave le nekaj metrov stran od reke Lahinje. Ponuja tri enote. Vse enote so opremljene s klimatsko napravo, teraso in predelom za sedenje, televizijo z ravnim zaslonom, brezplačen WiFi, ločeno spalnico z zakonsko posteljo. Bivanje je mogoče v vseh letnih časih, saj je hiša opremljena s talnim gretjem.
Vse enote nudijo popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, pečico in opekačem kruha, grelnikom vode ter teraso s pogledom na bazen.
Ohladite se lahko v zunanjem bazenu in se sprostite na ležalnikih.
Uporabljate lahko žar in se sprostite na vrtu.

Ponudba prehrane:

opremljena kuhinja

Kapaciteta:

2 x apartma za 4 osebe; 1 x apartma za 8 oseb; 1.spalnica: 1 x zakonska postelja + 1 x enojna postelja: 2. spalnica: 1 x zakonska postelja + 1 x enojna postelja 3. dnevni prostor: 1 x raztegljiva zofa

Dodatna ponudba:

urejen, pokrit in osvetljen prostor za pripravo dobrot na žaru bazen v velikosti 8 m x 4 m, globine 1,5 m primeren za plavalce kanuja za plovbo in ribolov po reki Lahinji

  • Govorjeni jeziki:
  • Angleški
  • Slovenski
  • Hrvaški
  • Srbski
  • Način plačila:

Kontakt

Lahinja & Kolpa river apartments
Geršiči 11, SI-8332 Gradac

Lahinja & Kolpa river apartments

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.