COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Prenočišča ZELENI JURIJ se nahajajo v centru Vinice, v neposredni bližini rojstne hiše našega pesnika Otona Župančiča in viniškega gradu, ki se mogočno šopiri na skali nad reko Kolpo.
Prenočišča so opremljena v modernem stilu s pridihom tradicionalnega.
Imajo 3 sobe, in sicer eno za dve osebi in dve družinski sobi za 4 osebe. Vsaka soba ima svojo kopalnico (fen, tuš, okno, umivalnik z omarico, ogrevanje, vedno topla voda), sobe pa so opremili s pohištvom iz Alplesa, vzmetnicami Dormeo in spalnimi seti od Dormea, same prevleke so višje kakovosti, delane po naročilu iz satena, ker želijo, da se gostje tudi ponoči počutijo dobro in se zbudijo naspani za maksimalno uživanje v naslednjem dnevu. V sobah so tudi LCD-TV, klima. Imajo čajno kuhinjo, v kateri si lahko gostje skuhajo kavo ali pa celo kosilo, saj je dovolj velika za pripravo celotnega obroka. Opremljena je z vso potrebno posodo, pa tudi z osnovnimi surovinami, tako da gostom ni potrebno za ščepec soli v trgovino.
Nudijo nočitev z zajtrkom ali pol penzion, saj se gosti najraje odločijo za njihovo hrano, ker ponujajo dobre in zdrave obroke, pripravljene tudi na domač tradicionalen način.

Kapaciteta:

3 sobe s kopalnicami (double z zakonsko posteljo)

Ponudba prehrane:

polni penzion, polpenzion

Zajtrk:

angleški zajtrk (s toplimi dodatki), bife

Dodatna ponudba:

balkon, terasa in/ali zunanji vrt, bazen, žar, zunanje igrišče, notranji igralni kotiček

Kontakt

    Prenočišča Zeleni Jurij
    Vinica 9a, SI-8344 Vinica

    Prenočišča Zeleni Jurij

    Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.