COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

V objemu vinogradov in cerkvice svetega Urbana, zavetnika vinske trte na Grabrovcu, leži Turistična kmetija Jakljevič. Zanjo skrbi 5-članska družina: gospodar Anton, gospodarica Tanja, hčerke Anja, Katja in Urška. S turistično dejavnostjo so se začeli ukvarjati leta 2003. Opremili so prostor, kjer sprejemajo zaključene družbe, izletnike in pripravljajo zabave za različna slavja. V ponudbi imajo prostor za 60 oseb, gostom, ki pa se želijo spočiti od vsakdanjih obveznosti, nudijo nastanitvene kapacitete; apartmaja in sobo. Družina je že po tradiciji usmerjena v vinogradništvo in vinarstvo. Obdelujejo 8000 trsov, iz katerih pridelujejo lastno grozdje za vsa vina. Ravno tako pa na kmetiji pridelujejo domačo zelenjavo in ostalo hrano, katero postrežejo svojim gostom.

Kapaciteta:

2 apartmaja, 1 soba s kopalnico (double z zakonsko posteljo, twin z ločenimi posteljami), 2 postajališči za avtodome

Ponudba prehrane:

polpenzion

Zajtrk:

angleški zajtrk (s toplimi dodatki), strežen zajtrk

Dodatna ponudba:

balkon, terasa in/ali zunanji vrt, žar, zunanje igrišče, notranji igralni kotiček, nočitev med vinogradi, ogled in degustacija vin v lastni vinski kleti

Dodatne informacije

  • Dostop prilagojen za invalide
  • Brezplačen WiFi
  • Parkirišče
  • Prostor za avtodome
  • Družinam prijazno
Turistična kmetija z nastanitvijo Jakljevič
Grabrovec 1, SI 8330 Metlika

Turistična kmetija z nastanitvijo Jakljevič

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.