COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Hotel »Hiša nasprot sonca« se nahaja sredi neokrnjene narave v bližini Črnomlja, le 200 metrov stran od starega mestnega jedra. Pred kratkim prenovljeno poslopje je bogato z zgodovino in je svoj čas služilo kot postojanka »Vojne krajine«, postavljeno na hribu nad Črnomljem, omogoča čudovit razgled. Bližnji gozd ponuja številne priložnosti za pohodništvo in stik z naravo. S svojim položajem v središču Bele krajine si je iz hotela mogoče le s kratko vožnjo ogledati vse znamenitosti, ki jih prelepa dežela ponuja. Le 15 min vožnje do reke Kolpe, bližina Krajinskega parka Lahinja in starega mestnega jedra ter številnih ostalih znamenitosti Bele krajine bodo poskrbele, da gostom tam ne bo nikoli dolgčas.
Poleg nastanitvenih zmogljivosti ponujajo v hotelu tako najem prostora za seminarje, različna predavanja in delavnice, kot tudi organizacijo zabav, za katere priskrbijo tako hrano kot pijačo, da vse ustreza željam gostov. Na voljo sta dva prostora, manjši v velikosti 70 m2, ki je primeren za manjše, zaključene družbe do okoli 30 oseb in večji v velikosti 150 m2, kjer je dovolj prostora za zabavo do 80 oseb, oder in plesišče.
V poslopju hotela se nahaja tudi Jazz club Gero, kjer redno organizirajo koncerte različnih glasbenih zvrsti od jazz-a, rock'n'rolla-a do avtentičnih narodnih glasb različnih narodnosti sveta.
V »Hiši nasprot sonca« se že veselijo družbe in upajo, da bo obisk Bele krajine gostom ostal vesel in nepozaben spomin, ki jih bo spremljal skozi življenje.

Kapaciteta:

1 apartma, 5 sob s kopalnico (double z zakonsko posteljo)

Ponudba prehrane:

polpenzion

Zajtrk:

kontinentalni (hladni) zajtrk, angleški zajtrk (s toplimi dodatki)

Dodatne informacije

  • Brezplačen WiFi
  • Parkirišče
  • Hišni ljubljenčki dovoljeni
  • Družinam prijazno
Hiša nasprot' sonca
Majer 2, SI-8340 Črnomelj

Hiša nasprot' sonca

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.