COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Počitniška hiša Kovačnica sreče se nahaja v vasi Griblje, le 500m od reke Kolpe. Po standardni klasifikaciji je ocenjena s 3*, v jeseni 2016 pa so se specializirali kot nastanitveni objekt za pohodnike in kolesarje – 1 pohodnik, 1 kolesar.
Od pomladi do pozne jeseni odpira svoja vrata družinam in ostalim zaključenim družbam, ki si želijo ležernih ali aktivnih počitnic v Beli krajini. V ostalih mesecih pa se tu odvijajo razna izobraževanja in delavnice za osebno in poslovno rast – tako posameznikov kot podjetij.
Gre za vzorno obnovljeno, več kot 100 let staro kovačijo. V pritličju stavbe se nahaja avla z veliko mizo in odprtim kaminom, kuhinja z jedilnico ter kopalnica s tuš kadjo in WC-jem. V zgornjem nadstropju pa se nahajajo 3 sobe, velika nadkrita terasa in nočni WC.
Pred stavbo je zelenica, primerna za igranje otrok ali ležerno preživljanje prostega časa. Nedaleč stran se nahaja tudi asfaltirano vaško igrišče, kjer so postavljena tudi otroška igrala.
Pod nadstreškom, kjer je bil včasih prostor za privez konjev, je sedaj prostor za parkiranje dveh avtomobilov. Svoja kolesa in pohodniško opremo gostje lahko shranijo v zaprti garaži, ki je tudi del stavbe.
Vas se nahaja na najbolj ravninskem delu Bele krajine, 10 km do Metlike, 12 km do Črnomlja in samo 4 km do vstopa v Krajinski park Kolpa. Zaradi tega počitniška hiša Kovačnica sreče nudi izvrstno pozicijo za raziskovanje tako Bele krajine kot bližnje Hrvaške.

Kapaciteta:

1 apartma, 3 sobe s kopalnico (double z zakonsko posteljo, twin z ločenimi posteljami)

Dodatna ponudba:

balkon, terasa in/ali zunanji vrt, žar, najem koles, zunanje igrišče, notranji igralni kotiček

Dodatne informacije

  • Brezplačen WiFi
  • Parkirišče
  • Hišni ljubljenčki dovoljeni
  • Družinam prijazno
Kovačnica sreče
Griblje 65d, 8332 Gradac

Kovačnica sreče

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.