COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Na domačiji se ukvarjajo z dopolnilno dejavnostjo in sicer s peko raznih vrst peciva, kruha, pogač in potic. Poudarek dajejo peki certificirane belokranjske pogače, ajdove potice s skuto in proste potice. Vse pecivo pečejo z manj sladkorja in brez vzhajalnih sredstev.

Primerno za srečanja, druženja, poročna slavja, pogostitve, predavanja, praznovanja, obletnice, poroke, predstavitve, delavnice, tečaje… Sprejemajo pa tudi organizirane skupine.

Notranji prostor je primeren za do cca 40 oseb kjer so možna predavanja, predstavitve, delavnice ali pogostitve. Vrt je primeren za piknike, zabave ali razne igre. Zunanji prostor pod skednjem pa lahko sprejme cca 100 oseb. Možnost je tudi prenočevanje na senu.

Na domačiji si lahko od spomladi do zime ogledate muzej na prostem pod s slamo kritim kozolcem toplarjem. Na ogled so naprave in stroji, ki so nekoč služili pri pridelovanju žit. Po predhodnem naročilu za organizirane skupine prikažejo mlatenje žita z geplom s konjsko vprego.

Nudijo vam tudi ogled Muzejske zbirke partizanske bolnišnice "Topolovec" na domačiji Škof.

Domačija Škof "Šrajf"
Črešnjevec 21b, 8333 Semič

Domačija Škof "ŠRAJF"

Domačija Škof "ŠRAJF"

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.