Deroh Escape je edinstveno doživetje tako za družine kot podjetja. Programe prilagajamo vašim željam: izziv v naravi, raziskujte zgodbo Kočevarjev, spoznajte zelišča, prepustite se pastirskim igram, spoznajte zakonitosti divjine in zakurite svoj ogenj. Odkrijte avanturista in raziskovalca v sebi, ki želi spoznati svoje skrite potenciale. Možen tudi teambuilding z dodatkom coachinga timskih vlog.
Na mestu, kjer se Bela krajina sreča s Kočevskim pragozdom, daleč stran od civilizacije in hrupa, doživite nekaj pristnega in nepozabnega. Vam bo uspelo razvozlati vse uganke stare kočevarske vasice Deroh? Se bo vam in vaši ekipi uspelo rešiti in vrniti nazaj do jase? Preizkusite sebe in svoje sposobnosti.
Deroh doživetje v sobi pobega v naravi vključuje escape progo, sprejem z Deroškim krožnikom pristnih doma pripravljenih jedi (domači kruh, domače klobase, siri, zeliščni namazi in še več), čaj, šilce domačega zvarka.
Možnost Deroh celodnevnega dogodka (6 ur) vključuje poleg zgoraj navedenega še hrano in pijačo za cel dan (all you can take), strokovnega trenerja za timske igre in vodnika po divjini.

Podrobno

Čas trajanja:

3 ure

Cena:

70 EUR/osebo

Minimalno število udeležencev:

5

Največje število udeležencev:

25

Za prikaz vsebine morate omogočiti piškotke.

Doživi DEROH ESCAPE!
Sečje Selo 4a, 8344 Vinica

HRM BUSINESS d.o.o.