EQUINESS - prisluhnite modrosti konj

World where we listen to the wisdom of horses

EquiWorld - Dobrodošli v Svetu konj, delavnici, namenjeni vsem, ki si želijo preživeti čas s konji, spoznati njihov svet in zgraditi posebno vez s temi čudovitimi živalmi. Delavnica ponuja edinstveno priložnost, da se potopite v lepoto in čudeže konjskega sveta. S kombinacijo interaktivnih vaj in nežnega vodenja našega izkušenega osebja se boste naučili učinkovite komunikacije s konji, razumeli njihovo vedenje in razvili globok občutek zaupanja in prijateljstva s temi nežnimi bitji. Od osnovne nege pa do jahanja in zabavnih iger s konji na poučen in zabaven način.

EquiWorld cena (cca 2h):
- 45€ na osebo
- za družine (vsaj 3 udeleženci, vsaj 1 odrasel) = 22.5€/uro odrasli; 12.5€/uro otroci


EquiWalk - edinstveno in nepozabno doživetje, ki ponuja slikovit sprehod po gozdu Gorjancev z veličastnim konjem ob vaši strani. Izkušnja EquiWalk omogoča, da se potopite v lepoto nedotaknjene narave, medtem pa ustvarite posebno vez s svojim spremljevalcem - konjem. Ko boste prečkali vijugaste poti in se nadihali svežega, čistega gozdnega zraka, boste začutili občutek miru in povezanosti z naravnim svetom okoli sebe.

EquiWalk cena - 38€/1.5h - trajanje od 1.5h do 3h (po želji)

Caballus Luminous - edinstven program, ki je zasnovan tako, da posameznikom pomaga poglobitev v svoj notranji svet ob vodnikih konjih. Namen te izkušnje je dvigniti samozavedanje, razumeti osebno dinamiko in slišati sporočila teh veličastnih živali, ki nam pomagajo postati bolj avtentični in zaživeti polnejše življenje. Z našim programom, kjer so konji vodniki na tej poti, lahko udeleženci pridobijo dragocene vpoglede ter gojijo globjo povezavo s seboj in svetom okoli sebe. To je pot samoodkrivanja in osebne rasti, ki vodi v bolj pristno in izpolnjeno življenje.

Caballus Luminous - trajanje cca 2.5h (zate 110€, za vaju (par) 140€, za vas (skupina) 250€

Za prikaz vsebine morate omogočiti piškotke.

EQUINESS - prisluhnite modrosti konj
Jugorje pri Metliki 14, 8331 Suhor

EQUINESS