COVID-19: Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji

Dobrodošli v Kočevski kRog.
Tu se v izobilju Kočevskega rogu, pod prsti sedmih Gaških škratov pišejo zgodbe aktivnih doživetij, sanjskih oddihov in nepozabnih zgodb. Odkrijte sedem čarobnih paketov, ki so vam na voljo vse dni v
letu. Dobrodošli ste tako mali kot veliki obiskovalci, športni in manj športni entuziasti, tisti, ki bi radi prečesali vse skrite kotičke in tudi tisti, ki naravo raje opazujete iz udobnega naslonjača.
Ustavite uro, pozabite na skrbi in se prepustite nepozabnim doživetjem sedmih škratov. Razgibajte se. Pri nas si lahko izposodite električna kolesa za odrasle in otroke ter uživate na vodenih kolesarskih poteh globoko v gozdovih Kočevskega roga. Objemite najdebelejšo jelko v Sloveniji, spoznajte življenje v skritih partizanskih bolnišnicah, fotografirajte se ob ostankih ozkotirne gozdne železnice, zbiralnikih vode ali pa ob repliki keltskega bivališča.
Pot pod noge. Nekajurne označene pohodniške poti vas iz centra Gače vodijo na različne konce Kočevskega roga. Povzpnite se na Mirno Goro, najlepšo razgledno točko Bele krajine, obiščite prostrane travnike,
kjer cveti tisoče orhidej in spoznajte šeststoletno zgodovino in usodo Kočevarjev.

Več o posameznih doživetjih najdete na https://kocevskikrog.si/pravljicne-avanture/

Letna sezona na Gačah
Komarna vas 123a, Semič

Kočevski kRog

Spletno mesto uporablja piškotke za statistiko obiska spletne strani. Z uporabno spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti. Preberi več.